Полузащитникът на Байер (Леверкузен) Гранит Джака заяви, че тимът му

...
Полузащитникът на Байер (Леверкузен) Гранит Джака заяви, че тимът му
Коментари Харесай

Гранит Джака: Човек мечтае за атмосфера като тази

Полузащитникът на Байер (Леверкузен) Гранит Джака съобщи, че отборът му не е схванал по какъв начин се изостава с две попадения в реванша от полуфиналната фаза в Лига Европа против Рома. Байер обаче навакса изоставането си до тъждество 2:2 и се класира за финала в шампионата, с общ резултат 4:2.

" Дори не знаем по какъв начин изоставахме с 0:2. Мисля, че имахме чисти благоприятни условия, изключително през първото полувреме още преди да получим първия гол. Също по този начин имахме шансове и през първото полувреме ", разяснява Джака пред RTL.

" За страдание, това се случва във футбола, само че ние успяхме да се върнем против тим, който е доста по-опитен от нас и на първо място това, че не загубихме е необикновено. Още един път показахме отдаденост да вкараме второ попадение. Беше необикновено. Сега сме на край, фантазията ни се сбъдна ", добави футболистът на Байер (Леверкузен).

" Човек мечтае за атмосфера като тази. Като дете искаш да си в тези мачове. Когато изравнихме тъкмо преди края, беше извънредно. Определено ще отидем във финала, с цел да победим. Разбира се, няма да бъде елементарно. Аталанта е различен италиански отбор, който е брутално добър тактически, само че ние ще създадем всичко допустимо, с цел да донесем трофея в Леверкузен ", приключи Гранит Джака.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР