Христо Стоичков отново постигна нещо уникално. Кавалерът на Златната топка

...
Христо Стоичков отново постигна нещо уникално. Кавалерът на Златната топка
Коментари Харесай

Книгата на Стоичков във всички магазини на Барса

Христо Стоичков още веднъж реализира нещо неповторимо. Кавалерът на " Златната топка " е първият български футболист, чиято биография ще се продава от задграничен клуб! " Историята ", написана взаимно с Владимир Памуков и издадена от " Софтпрес ", към този момент е във всички магазини на Барселона на испански и британски език. Може да се поръча и онлайн, като в клуба допускат, че по този метод ползата ще е максимален поради пандемията.

Каталунците оповестиха цена от 18 евро за бестселъра, достигнал 70 000 тираж единствено в България. " Впечатляващите самопризнания на един от най-огнените футболисти в историята – стартира презентацията на Барса. – Единственият, спечелил " Златната топка ", откакто комунистическият режим му е забранил да играе футбол. Христо Стоичков – стрелецът на именития дрийм отбор на Барса ни показва своята същинска история. Голмайсторът на Мондиал'94 разкрива душата си без задръжки. Директен, вулканичен и правилен на имиджа си, който милиони по света са омагьосани от забележителния №8. "

Стоичков употребява незабавно профила на своя нов бранд H8S във фейсбук и взе думата. " Благодаря, Барса! Благодаря, " Софтпрес "! " Историята " ми към този момент е във всички магазини на Барса! Ние в действителност сме повече от клуб. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР