Христо Стоичков е потвърдил, че ще присъства на официалното откриване

...
Христо Стоичков е потвърдил, че ще присъства на официалното откриване
Коментари Харесай

Христо Стоичков открива футболната академия на Благо

Христо Стоичков е удостоверил , че ще участва на формалното разкриване на футболната академия на някогашния му ученик в националния тим Благо Георгиев, разбра HotArena.

Събитието е планувано за 14 септември. " Г-н Стоичков ми удостовери, че ще почете откриването. Разбира се, уповавам се, дотогава обстановката по света с ковид да се възстановява и полетите да бъдат обновени, с цел да може да дойде от Съединени американски щати. Няма по какъв начин да не поканя и нашия министър председател господин Борисов - знаете, че той доста обича спорта и футбола, и се надявам да откликне на моята покана ", призна пред ПИК TV Георгиев.

Бившият полузащитник стана първият от своето потомство в националния тим, който образува лична школа за млади дарования. Тя се обитава в спортния комплекс на територията на Висшето строително учебно заведение " Любен Каравелов " в София.

" Ректорът проф. Борислав Борисов доста ни спомага, за което му благодаря. Всеки е тръгнал от някъде, от нищото, а някои са стигнали до въхровете. Аз съм почнал от площадките по учебните заведения и детските градини. Сега желая да подам ръка на дребните да упражняват при супер условия. В България има доста гении. Надявам се децата от моята школа да станат доста по-добри от мен ", добави още Георгиев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР