Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, печели лидерската битка в

...
Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, печели лидерската битка в
Коментари Харесай

Как Ицо Хазарта победи в бастиона на Бойко Борисов ВИДЕО

Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, печели " лидерската борба " в 25-и МИР в София. " Продължаваме промяната ", чиято листа води Ицо Хазарта, събира над 32 на 100 от гласовете. ГЕРБ/СДС, които са с лидер Бойко Борисов, има малко над 26%.

На трето място към този момент е " Демократична България " с 9,6%, с лидер на листата съоснователят на родителската цифрова платформа " Майко Мила " и прочут блогър Елисавета Белобрадова.

На четвърто място в региона е Българска социалистическа партия с лидер Корнелия Нинова.

Тунелът на Люлин, прочут в цяла София като " ускорителят на обикновени частици ". От него стартира най-големият квартал, част от 25-и многомандатен изборен регион, в който успеха на парламентарните избори е за рапъра Ицо Хазарта.

" За него гласувах, тъй като е интелигентно момче, следим на драго сърце кариерата му, не е тъпанар, който показват неговите съперници ", показа гласуваща.

Ицо Хазарта е един от най-успешните български реализатори. От години доста от нас си пеят шлагерите на " Ъпсурт ". Соловият албум, който Хазарта издаде през 2019 година, е най-продаваният албум в страната през последните 10 години. Освен това, той има в биографията си над 2000 концерта, рекламни контракти, участия в високорейтингови телевизионни планове и какво ли още не.

" Христо Хазарта към този момент не е рапър към този момент. Той сътвори различен имидж, с който промени себе си ", сподели издателят на вестник " 24 часа " Венелина Гочева.

Вижте повече на Даниела Владимирова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР