Христо Крушарски, който в крайна сметка се отказа от кандидатурата

...
Христо Крушарски, който в крайна сметка се отказа от кандидатурата
Коментари Харесай

БФС със строга рестрикция спрямо клубове на Христо Крушарски

Христо Крушарски, който в последна сметка се отхвърли от кандидатурата си за президент на БФС и заявява поддръжката си за Михаил Касабов, бе " скастрен " от футболната ни централа преди конгреса в петък. Двата аматьорски клуба, които предприемачът подкрепя - Рилски състезател и Рилец от родното му село Говедарци, са с краткотрайно прекратено право на глас.

Причината, изтъкната в решението на Изпълкома, за което Крушарски е известен с писмо в понеделник, е съществуването на свързани лица в ръководството. Членовете на Управителния съвет (УС) на Рилец Митко Джоргов и Христо Василев са част от управата и на Рилски състезател.

" Какво да ви кажа. Вероятно не съм единственият. Два гласа отпадат в очертаващия се доста сложен избор. Добре, че най-малко не могат да ме лишат от наличие и да забранят и на Локо Пловдив да гласоподава на конгреса. Консултирах се с юрист и той е безапелационен, че няма никакъв спор на ползи, тъй като става въпрос за клубове, които вземат участие в разнообразни шампионати ", разяснява пред filternews.bg Христо Крушарски.
 Томаш и Крушарски стягат ударна селекция в Локомотив (Пловдив)
Томаш и Крушарски стягат ударна селекция в Локомотив (Пловдив)

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР