Христо Иванов прибърза с решението за създаване на голяма предизборна

...
Христо Иванов прибърза с решението за създаване на голяма предизборна
Коментари Харесай

Искрен Митев: Христо Иванов прибърза с идеята за създаване на голяма предизборна коалиция

" Христо Иванов прибърза с решението за основаване на огромна предизборна коалиция ", това сподели пред БНР депутатът от " Продължаваме промяната “ Искрен Митев.
" С тази поръчка той вкарва едно очакване в обществото. Той предпоставя нещата и това е едно малко прилепяне на обстановката ", акцентира той.

" Всеки участник в това държавно управление и това ръководство би трябвало да поеме своята отговорност ", съобщи още Искрен Митев:

" Аз считам, че нашата отговорност е, че в желанието си да не се помиряваме и да счупим модела, който беше до момента, ние в действителност не преценихме вярно, че няма да ни оставят да бъдем непримирими. Когато си несклоняем, би трябвало да имаш задоволително крепко болшинство, с цел да можеш да устоиш на натиска на опозицията, а за жалост това, което видях в Народно заседание е, че по този начин е организиран Народното събрание, че единствената победа на опозицията е нашата загуба, тъй че всекидневно опозицията се пробва да сътвори загуби на ръководещите, да ги генерира или да показа нашите победи като загуби. Вие виждате, че сега, макар че няма устойчиво болшинство, могат да се одобряват доста положителни закони за българските жители, даже за идващите ръководещи, които идват, само че отново опозицията не влиза в зала ".

" Народните представители с опит са привикнали нещата да не се вземат решение в Народно заседание, само че аз видях, че в действителност могат да се вземат решение там. Случвало се е изявления от трибуната да трансформират курса на събитията, да трансформират избрани гласувания ", добави депутатът от " Продължаваме промяната ".

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР