Христо Иванов от Демократична България поиска право на отговор във

...
Христо Иванов от Демократична България поиска право на отговор във
Коментари Харесай

Христо Иванов: Плевнелиев направи редица неверни твърдения и внушения по мой адрес

Христо Иванов от " Демократична България " изиска право на отговор по отношение на гостуването на Росен Плевнелиев (2012-2017 г.) в предаването " Тази заран ".

Той твърди, че е направил „ редица погрешни изказвания и внушения “ във връзка с него.

" Господин Плевнелиев съобщи, че съм направил конституционна промяна и че изборът на Иван Гешев за основен прокурор е изработен по “неговите правила” (т.е. правила, готови от мен). Това изказване не подхожда на обстоятелствата. През декември 2015 година аз подадох оставка като министър на правораздаването, защото Народното събрание неодобрява и не одобри предлаганата от мен правосъдна промяна. От парламентарната естрада ясно заявих, че с промените, признати от Народното събрание, България се трансформира в Прокурорска република ", декларира Христо Иванов.
Плевнелиев: Всички политически водачи да сключат пакт за честност и да разчистят листите си до изборите Според него Румен Радев се бори за властта и рано или късно ще го забележим с политически план и държавно управление
" Росен Плевнелиев разяснява и моите дейности при акцията на " Росенец " по-рано този месец. Той направи внушения, че акцията е координирана с НСО и президента Радев. Посочи, че съгласно него това е “план, който реализира своята цел ", съобщи още Иванов.

Ето какво сподели Росен Плевнелиев тази заран в ефира на bTV:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР