Христо Грозев посочи, че поне от 2-3 години ФСБ имат

...
Христо Грозев посочи, че поне от 2-3 години ФСБ имат
Коментари Харесай

Журналистът Христо Грозев се страхува за живота си frognews.bg

Христо Грозев уточни, че най-малко от 2-3 години ФСБ имат голям проблем с техните следствия: " Получавали сме сигнали от наши информатори, да внимаваме с новите познанства, с хора, които желаят да се срещнат с нас ”, сподели журналистът пред Nova TV.

 

Грозев не разкри в коя страна, даже и на кой континент се намира сега: „ Не го върша преднамерено. Но когато бях разгласен за федерално търсене, бях на различен континент, по тази причина се наложи да остана. ”

 

Христо Грозев уточни, че най-малко от 2-3 години освен той, само че и сътрудниците му от „ Белингкат ” имат необикновен режим на пътешестване - посредством закупуване на билети в последния миг, с цел да не може да бъде елементарно разгадано къде пътуват и какво проверяват: " Сега нещата минават на качествено друго равнище. За да се върна в Австрия, където пребивавам, би трябвало да трансформира забележителна част от билетите си, с цел да не попадна на територията на страна, която може да извърши услуга на Кремъл. ”

 

Грозев дефинира като казус включването на име на задграничен публицист в листата на ФСБ. Грозев не знае за какво е включен в този лист. Каза, че е наел юристи в Русия, тъй като те " не могат да схванат в какво тъкмо съм обвинен и упрекнат. ” Той уточни, че е наел юрист и от правозащитната организация „ Агора ”, само че към този момент втори ден не могат да получат информация. "

 

Грозев счита, че е привлякъл вниманието на съветските служби през 2016г. с следствието си на свалянето на малайзийския аероплан. „ Всяка година вървях да образовам публицисти в Русия. През 2016г., на излизане от страната ми беше комплициран черен щемпел ”, сподели журналистът.

 

Грозев уточни, че през 2019г. тяхно следствие е нанесло сериозен удар на труските служби: " То беше за ликвидиране в Берлин на чеченски емигрант. Практически нашето следствие беше главно доказателство в правосъдна зала, с което представител на ФСБ беше наказан до живот и сега той е в берлински затвор. И в края на 2020г. разкрихме кой е отровил Навални, само че и го направихме по метод, по който на практика унизихме ФСБ. За мен това е моментът, в който избрани указания са спуснати от Путин. Това е информация, която ми е дадена от близки до него, тъй че съм сигурен. ”

 

Грозев акцентира, че два дни преди българското държавно управление да привика Митрофанова, три други държавни управления в Европа са му предложили помощ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР