Християнският активист Дейв Добенмайер заяви, че ще съди организаторите на

...
Християнският активист Дейв Добенмайер заяви, че ще съди организаторите на
Коментари Харесай

Християнски блогър иска 867 млрд. долара, защото Шакира и Джей Ло ще го пратят в ада

Християнският деятел Дейв Добенмайер съобщи, че ще съди уредниците на " Супербоул " - финала на сезона в Лигата по американски футбол, освен това за умопомрачителната сума от 867 милиарда $!

Причината е огненото шоу, което двете латино диви Шакира и Дженифър Лопес изнесоха на почивката на мача сред " Канзас Сити " и " Сан Франциско 49ърс ". Двете стопираха дъха на милионите фенове с представянето си, само че за Добенмайер се почувства обиден.
Шакира и Джей Ло със запаметяващо се шоу на " Супербоул " Двете певици впечатлиха по време на едно от най-чаканите спортни събития оттатък Океана
Той е водещ на извънредно дясно предаване, в което постоянно жигосва по-освободеното държание. След шоуто на двете певици Добенмайер съобщи, че се е почувствал извънредно обиден.

" Имаше ли предизвестие, че вашият 12-годишен наследник, чиито хормони тъкмо бушуват, ще бъде възбуден полово. Мога ли да отида в съда и да кажа, че това нещо на екрана ме заплашва да отида в пъкъла? Може ли да ми отговорят, че правото да излъчват порнография е по-висше от моето право да не я виждам? Това е цялостна дискриминация към полезностите, които изповядваме у дома! Не може да се прави по този начин! Искам да осъждам Лигата по американски футбол за 867 милиарда $! ", споделя Добенмайер в късото си видео.



Той среща голяма поддръжка в лицето на почитателите си в обществените мрежи, а сега набира юристи, които биха защитавали неговата теза в съда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР