Християнската кулинара ще остане доминираща и ще предопределя развитието на

...
Християнската кулинара ще остане доминираща и ще предопределя развитието на
Коментари Харесай

Ангела Меркел: Християнската култура ще остане доминираща у нас

Християнската кулинара ще остане преобладаваща и ще предопределя развиването на нашата страна, макар притока на бежанци, които са най-вече мюсюлмани, сподели немският канцлер Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, съобщи ТАСС.

Ръководителят на държавното управление на федералната република даде общинно изявление пред берлинското издание "Фокус ". "Християнските корени и отсега нататък ще предопределят ориста на Германия ", уточни още тя. В същото време министър председателят подсети, че в западноевропейската страна живеят към 4 млн. почитатели на исляма. "Мюсюлманите способстват за нашето преуспяване и те са част от нашата татковина ", означи Меркел.

Канцлерът акцентира, че всички германци имат идентични права и отговорности. Това е заложено в Конституцията, която е главен закон на Федералната република. Тя също призна, че има проблеми с интеграцията на доста чужденците в немското общество и би трябвало да се работи старателно за разрешване на този проблем.

Меркел по-рано заявяваше, че ислямът е неразделна част от немското общество. Тези думи ставаха мотив за рецензия на канцлера в Берлин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР