Хотелиерите в Златни пясъци и в Слънчев бряг излязоха днес

...
Хотелиерите в Златни пясъци и в Слънчев бряг излязоха днес
Коментари Харесай

Хотелиерите от Златните пясъци подкрепиха Симеонов, Слънчев бряг кани Борисов

Хотелиерите в Златни пясъци и в Слънчев бряг излязоха през днешния ден съвсем по едно и също време с заявления във връзка ограниченията за битка с шума. Докато в Златните пясъци поддържат напълно вицепремиера Валери Симеонов и методите му,
хотелиерите от Слънчев бряг упорстват инспекциите да стават без да се нарушава спокойствието на туристите. Те приканват за незабавна среща в курорта с премиера Бойко Борисов.

Съюзът на хотелиерите - Златни пясъци и Съюзът на притежателите за развиване на курорта пишат, че Симеонов е посочил образно по какъв начин следва да се пазят ползите на сериозните вложители в туризма, каквито са най-вече хотелиерите. Според тях в годините се е наложила практиката да се толерират притежателите на алеи, концесионерите и наемателите на бараките на плажа, а хотелиерите заплащат рекламации за тяхното неспазване на закона.Надяваме се, че със същата увереност страната ще подходи и при оправянето с другите огромни проблеми - краткотрайните търговски обекти в курортите и концесиите на плажа, пишат хотелиерите от Златните пясъци.

Подкрепяме напъните на държавното управление и страната за спазването на законността в Слънчев бряг, само че да е по метод, който да не смущава спокойствието на туристите в комплекса, пишат притежателите на обекти в курорта. Те приканват община Несебър да влезе в ролята си на собственик на обществената общинска благосъстоятелност в курорта, а страната да реши дефинитивно въпроса с ръководството и администрирането му и със статута на инфраструктурата.

Приканваме на незабавна взаимна среща в курортен комплекс " Слънчев бряг " премиера Бойко Борисов, вицепремиера Валери Симеонов, министъра на туризма Николина Ангелкова и кмета на Несебър Николай Димитров, пишат хотелиерите от Слънчев бряг.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР