Хосеп Гуардиола поздрави скаутското звено на за зимния трансфер на

...
Хосеп Гуардиола поздрави скаутското звено на за зимния трансфер на
Коментари Харесай

Гуардиола поздрави Ман Сити, че мисли за бъдещето с Алварес

Хосеп Гуардиола поздрави скаутското звено на за зимния трансфер на Хулиан Алварес. 21-годишният нападател мина при „ жителите “ , само че аржентинският национал ще доиграе сезона в Ривър Плейт, след което ще замине за „ Етихад “.
Гуардиола счита, че Алварес е задоволително добър, с цел да стартира да играе за първия тим незабавно, само че има вяра, че всички страни са взели най-правилното решение да оставят футболиста в аржентинския гранд до юли месец тази година.
Говорейки пред медиите преди мача с Фулъм за ФА Къп, Гуардиола сподели: „ Поздравления за Сити, това беше страхотна работа, свършена в този момент, но с мисъл за бъдещето “.
„ Хулиан е състезател, който в този момент можеше да е с нас, само че в този миг имаме задоволително огромен избор. Не желая да имам доста играчи на сходни позиции. Най-добре е да остане в Ривър Плейт, където прави страхотни неща. За лятната подготовка ще бъде с нас, а по-късно ще решим по какъв начин ще действаме с него. Всеки сезон съставът се трансформира, а аз съм доста удовлетворен, че ще разполагаме с този гений идващите години “, проучва Пеп.
Алварес е считан за един от най-хубавите футболисти в Южна Америка и през 2021-а година записа 24 гола и 15 асистенции в 46 мача за Ривър Плейт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР