Хосе Мария Бакеро няма да бъде повече треньор на Славия,

...
Хосе Мария Бакеро няма да бъде повече треньор на Славия,
Коментари Харесай

Славия взе решение за Бакеро - Венци Стефанов: Ситуацията е зле

Хосе Мария Бакеро няма да бъде повече треньор на Славия, само че въпросът е по кое време това ще бъде оповестено публично. Спешна намира се е провела през вчерашния ден в „ Овча купел “, на която е било бистрено бъдещето на легендата и присъдата е ясна – той да си събира багажа, написа „ Мач Телеграф “.

Резултатите на отбора са извънредно слаби – единствено една победа и един еднакъв в общо 8 мача. Чашата на търпението преля след провалянето с 1:2 от Локомотив София в столичното дерби, играно в събота. Босът на Славия – Венцеслав Стефанов, си потегли гневен от стадиона още след втория гол на „ железничарите “, до момента в който след срещата гневни почитатели привикаха футболистите, само че се отзова единствено капитанът Галин Иванов.

Проблемът за формалното уволняване на Бакеро е неговата голяма наказателна клауза. Както се вижда, той няма желание да подава оставка, което слага управлението на „ белите “ в доста деликатна обстановка. Вече е ясно, че испанецът е изгубил доверието на шефовете, които търсят метод да се освободят от него. Но голямата сума, която е залегнала в неговия контракт, бави раздялата.

Скоро би трябвало да има среща сред Лъчезар Танев и шефовете на Славия, на която да се види по какъв начин да се работи с неустойката на Бакеро.

„ Нямам какво да кажа, нека звездичка огрее нашето небе, тъй като обстановката е зле “, разяснява малко пред „ Мач Телеграф “ президентът на „ белите “ – Венцеслав Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР