Хосе Луис Гомес от Ланус“ обмисля да прекрати футболната си

...
Хосе Луис Гомес от Ланус“ обмисля да прекрати футболната си
Коментари Харесай

24-годишен обмисля да спре с футбола

Хосе Луис Гомес от „ Ланус “ обмисля да приключи футболната си кариера, откакто позволи съдбовна неточност във финалната среща реванш против „ Гремио “ от шампионата Копа Либертадорес. Бранителят не съумя да отиграе върната към него топка, от което се възползваха играчите на тима от Порту Алегре. Контраатаката приключи с гол за „ Гремио “. В следствие „ Ланус “ загуби с 1:2, а след провалянето и в първата среща с 0:1 се размина с най-престижното клубно отличие в Южна Америка.

„ Не знам къде се намирам, не желая да приказвам, не ми е до хора – сподели 24-годишният Хосе Луис Гомез. – Чувствам се отговорен за случилото се, само че към този момент е късно. Съжалявам, че не спечелихме купата. Грешката ми струваше скъпо. Мисля да напусна футбола. Ще си помисля добре, защото съм още млад и такива неща се случват, само че в действителност съм доста отчаян. Извинявам се на всички, които обичат „ Ланус “. “

На другия полюс бяха от „ Гремио “. Десетки хиляди почитатели на отбора честваха по улиците на Порту Алегре огромния триумф. Любимците им завоюваха трофея за трети път в своята история, като Копа Либертадорес се завръща в клубната витрина след 22 години очакване.

Триумфът обаче е на път да вгорчи почитателите на отбора. „ Барселона “, „ Реал “, „ Манчестър Юнайтед “ и „ Челси “ са си набелязали за прехвърляния през зимния трансферен прозорец огромните звезди на „ Гремио “. Става въпрос за любимците на почитателите Артур и Луан.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР