ХОРОСКОПОвенВ четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание

...
ХОРОСКОПОвенВ четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много сполучлив ден за една от зодиите днес. Изненадващо пътуване за друга

ХОРОСКОП

Овен

В четвъртък се отдайте на усамотение и размишления, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Като цяло ще се чувствате в положително здраве и с предпоставки за пълноценна изява на качествата ви. Няма да съжалявате за изхарчените пари, тъй като знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Трудностите са подбудени от непознати неточности, с които ще се справите, в случай че деянията самообладание и се заемете с работата си, само че помогнете и на Вашите сътрудници. Избягвайте да влизате в спор с хората в дома си и с членовете на фамилията си. Очаква Ви нова обич. Днес е по-добре да не пътувате.

Телец

Днешният ден ще е белязан с превръщане на галактическата сила. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, тъй като може съществено да увредите на здравето си “младежките ” си осъществявания. Опитайте се да измененията методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Ваш непосредствен е на път да постъпи по неблагоразумен метод в персонален проект, пробвайте се да му въздействате. Проблеми се обрисуват и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Не мислете за парите, а за отговорностите си и се постарайте да ги извършите по упования метод. Днес проведете съвещания.

Близнаци

В днешния ден бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото сутринта. Общуванията Ви през днешния ден ще Ви обогатят с потребна информация и нови хрумвания за бизнеса и пътуванията ви.Няма да Ви липсват и изненади, само че не давайте израз на страстите, които Ви владеят. Добри вести, свързани с по-младите членове на фамилията ще зарадват всички. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и обич. Грижете се за нервната си система, тя е напрегнат. Четвъртък е добър и удобен за реализация на финансови цели, само че има и доста предупредители за възможен крах. А и нужно ли е да свършите всичко през днешния ден?

Рак

Днешният ден ще е успешен, само че някой недобронамерени мнения по ваш адрес може да провокират гнева Ви през този четвъртък. Всичко се оправя, само че се постанова да дадете пари. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на отмора, изяснете персоналните си взаимоотношения, задоволете личните си потребности. Не проявявайте прекомерна интензивност на работното място. Може да извършите нещо положително за здравето си, като си изградите положителни привички и спазвате потребен за Вас режим. Не рискувайте доверието на половинката си със инцидентни флиртове. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

Лъв

Четвъртък е, а вие имате толкоз доста неща за извършване и дотъкмяване. Днес е ден за рутинна работа и за осъществяване на нормалните Ви задължения. Без фамилията си ще се чувствате нещастни, само че там май нещата не вървят както Ви се желае. Една среща следва да се трансформира в сантиментално въодушевление или в същинска обич. Тук напъните Ви за реализиране на задачите ще бъдат парирани от страна на съответните чиновници. четвъртък посветете на пълноценна отмора и на грижи за здравето – спазвайте верен режим, създайте си потребни привички. Не е належащо да се случва нещо значимо.

Дева

Четвъртък бележи началото на стадий, през който ще стартират промени за представителите на Дева. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Днес  обърнете внимание на връзките си. Прекарайте повече време със фамилията си, в случай че Ви е допустимо да се приберете към обед, в случай че не е допустимо заведете околните си на ресторант. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има доста хора, само че единствено единици заслужават да им поверите парите или делата си. Това Ви оказва помощ да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на доста непосредствен човек. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко деликатно, да не се правят неточности и всичко да се прави навреме. Днешният ден ще е подобаващ за усамотение – уединено със себе си или с партньора/партньорката си. Грижете се за нервната си система, тя е напрегнат. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, в сравнение с очаквате, което ще Ви обезпечи малко повече свободно време. Възможно е да похарчите повече пари в сравнение с е рационално и след това да се ядосвате. Ваш непосредствен от публичните среди ще се намеси навреме. Бъдете борбени.

Скорпион

Днешният ден ще е успешен, само че някой недобронамерени мнения по Ваш адрес може да провокират гнева Ви през този четвъртък. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, по този начин и прочувствено. Материален триумф, парични облаги, удача за договарящите и удобни настоятелен вести. Безкористната Ви помощ към човек, с който не сте доста близки ще провокира стихия от позитивни страсти и израз на признателност. За Вас стартира нов интервал, обвързван с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или връзки с хора в чужбина. Ако е допустимо, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към дейни дейности на този стадий.

Стрелец

Четвъртък е прекомерно потребен ден и ще радва Стрелците със забележителен триумф и преимущества при реализиране на задачите в другите обществени браншове. Любовта върти света, само че в случай че Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават съгласно проектите. Ако имате опция пътувайте със фамилията си. Четвъртък е изненадваща с публична делова оферта от някого. По всяка възможност няма да я отклоните, тъй като е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Силно сполучлив ден, подчертаващ, че през днешния ден Стрелците ще осъществят веществен триумф и парични облаги на приемливо равнище. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Днес би трябвало да обърнете внимание на дребните неща.

Козирог

Четвъртък е мощно деен ден. Тази характерност е годна за съвсем целия зодиак. Ако го ударите на мързел и очаквате премия за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Оставете член от фамилията си самичък да се оправи с нещо, което мощно го вълнува. Бъдете деликатни в случай че оформяте финансови документи, в случай че са свързани с идни вложения в нови планове. Днес не е добре да прекалявате с яденето, изключително с пикантните храни. Днес в любовен проект е потребно да стоите настрани от всевъзможни злословия и интриги. Бъдете деликатни в думите и дейностите си. Отнасяйте се деликатно към новите си познатите и другари.

Водолей

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не съумяват, не се отхвърляйте. Бъдете доброжелателни и простете на хората, които са Ви засегнали. Днешният ден ще не е подобаващ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания.Заложете на общуването с близките, организирайте срещи и диалози. Отпуснете си душата въпреки всичко и вие сте човек, а и не всичко на този свят се мери с пари. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате съществени проблеми е належащо да бъдете внимателни. Извисете се над дребните неща и дайте преимущество на по-хуманните си цели.

Риби

Днес използвайте първата част на деня за обмисляне и за дотъкмяване на остарели задания. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате положителни привички и спазвате режим. Опитите на някои Риби да работят за промяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят триумф. Бъде съобразителни и не се отпускайте, следва да вземете значими решения, свързани и със фамилията ви.Опитът демонстрира, че разговорът е значим и оказва помощ. Нуждаете се от огромна сума пари, а никой не е податлив да Ви даде такава. От друга страна, препоръките на другари няма да са надеждни.Всичко това прави интервалът комплициран и кондензиран напрегнато. Четвъртък се оказва под напрежение ден в прочут смисъл за много от Рибите, а аргументите се свеждат до прочувствена импулсивност, предразполагаща към любовни стремежи. Бъдете доста деликатни към жена, която се пробва да Ви предлага огромни неща, само че нищо няма да излезе от това.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР