Хороскопът на Козирог за 2024 г. предвещава значителни подобрения във

...
Хороскопът на Козирог за 2024 г. предвещава значителни подобрения във
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Козирог

Хороскопът на Козирог за 2024 година предвещава обилни усъвършенствания във значимите за него области от живота. Земният знак ще може да си отдъхне и да спре да се тревожи за кариера, финанси и любовни връзки. Като следвате уликите на звездите, ще можете да намалите рисковете и да увеличите възможностите си за триумф.

Общ хороскоп за Козирог за 2024 година

Десетият знак от зодиака ще преживее скок в духовното и кариерно израстване. Особено упоритите представители на знака ще се изкачват по кариерната и обществена стълбица. Тъмната линия в живота най-сетне ще завърши. Когато Плутон се реалокира във Водолей на 21 януари, Козирогът ще има новаторски хрумвания. От май до септември ще се преразглеждат проектите и тактиките, а от 12 октомври Козирогът ще стартира ерата на водачеството. Според астролозите Тали и Офира Едут най-щастливият ден е 19 ноември 2024 година, когато Плутон напуща знака Козирог за дълго време. От този ден и през идващите двадесет години животът на земния знак ще стане по-удобен, безвреден и удобен.

Какъв е хороскопът за дамата Козирог за 2024 година? Тя ще бъде привлечена от творчеството и духовните търсения. Ще има възобновяване на дрешника и външния тип. Ще се правят поправки и усъвършенствания на дома. Благотворното въздействие на Сатурн, Уран и Юпитер ще увеличи вашия престиж и самочувствие. Тези, които са търсили сродна душа, внезапно ще я намерят в най-близкото си обграждане. Щастливите фамилни двойки ще станат по-силни. Правете огромни покупки в края на годината.

Мъжът Козирог ще срещне човек, в който ще се влюби и ще желае да бъдат дружно вечно. Това събитие е евентуално през август. Едно ново възприятие ще ви въодушеви да спечелите. През март-април има късмет да сключите договорката на века. През лятото обърнете внимание на здравето и душевното си равновесие. От март до юли бъдете подготвени да се измененията бързо, с цел да постигнете триумф. Разширявайки кръга си от познати, можете да се обогатите и да създадете другари. Укрепването на позицията ви в работата и смяната на местожителството ви ще усъвършенства виталната ви обстановка.

Хороскоп на любовта и връзките

Астрологът Ник Годет има вяра, че Козирогът ще стане по-романтичен и гальовен през новата година. Транзитът на Юпитер през пети дом е късмет да срещнете сътрудник за щастлива сантиментална връзка. Връзката ще продължи дълго време и ще приключи с брак. Най-вероятните месеци за среща с любовта са март, май, август и ноември. Сдвоените Козирози ще преживеят заздравени взаимоотношения. Нежността, романтиката и взаимната грижа ще се върнат при тях.

Юпитер в петия дом на децата и любовните връзки от януари до юни ще внесе промени в живота на децата Козирози. Комуникацията и доверието с тях ще се засилят и ще се появи горделивост от триумфите на по-младото потомство. Тези, които са възнамерявали да заченат, само че са имали проблеми с това, ще научат за бременност през 2024 година Новородените деца ще станат любимци на ориста. Връзките с родителите ще бъдат засилени. Козирозите ще получат морална и материална помощ от тях.

С повишаването на благосъстоянието на Козирога ненадейно ще се появи ревността в връзките му с колегата. Уверете се, че всеки от вас работи там, където му е комфортно и му е забавно. Обсъдете бъдещето на връзката, направете общи проекти и помислете за започване на фамилен бизнес през идната година.

Хороскоп за здраве и хубост

През януари-февруари Козирозите ще се усещат изтощени и раздразнителни. Забавете, с цел да се възстановите и да си починете. Според общественото издание Medium пролетта ще донесе прилив на сили на Козирозите, защото Марс ще бъде в този знак от 22 март до 30 април.

За да подобрите настроението си и да увеличите равнището на силата си, забавлявайте се и посещавайте културни събития. През интервала юни-декември, когато Юпитер се движи през шести дом на здравето, заемете се с диагностика и профилактика на наследствени болести. Спортувайте, откажете се от неприятните привички, преминете към вярното хранене.

Планирайте лятната си почивка, направете я дълга и ползотворна. Ще бъде доста по-добре, в случай че вместо на хотел отидете на санаториум, на море или на планина. Пазете се от пострадвания през ноември. Краят на годината е за разкрасителни и спа процедури. Вземете курс за масаж, купете си масажор за домашна приложимост. Полезно е да посетите басейн и сауна, с цел да отпуснете мускулното напрежение и да загреете тялото.

Финансов хороскоп

От 29 юни ретроградният Сатурн ще усъвършенства финансовото положение на зодията. До 15 ноември множеството Козирози ще се отърват от задължения и ще получат покачване. Когато се сблъскате със злоба от сътрудници, не отстъпвайте. Транзитът на Юпитер през пети дом на хороскопа ще се отрази позитивно върху кариерата на изобретателните хора. През август Венера ще транзитира през деветия дом, което ще ви разреши да постигнете отлични резултати в образованието си. Запишете се за курсове, научете езици. Станете сами наставник на млади експерти. Според астрологичното издание Horoskop, Козирогът ще стане по-малко стеснен и по-общителен. Успешни са задграничните командировки.

Транзитът на Северния възел през четвъртия дом е късмет за преференциална продажба или покупка на къща или земя. Най-успешният във финансово отношение месец е декември. Ще донесе нарастване на заплатите и непредвидени дарове. Поради въздействието на Южния възел в десети дом е по-добре да не променяте работата през новата година; подобрете обстановката на настоящото място. Започването на нов бизнес през 2024 година също е доста рисковано. Подгответе бизнес проект, потърсете вложители и спестете нужната сума пари за пускане през 2025 година

Препоръки за Козирог за реализиране на триумф

Козирогът би трябвало да се сближи с Риби и Телец. Тези хора ще ги научат да мечтаят и да се любуват на живота. Полезни препоръки за реализиране на задачите ви:

– От януари до март всички събития ще се развият по този начин, както мечтаете.

– През април ретро Меркурий и затъмнение в Овен ще ви принудят да завършите неща, които са били изоставени.

– През втората половина на годината Юпитер в Телец ще форсира процеса на взимане на решения и дейности. Ще получите лидерска позиция, ще пътувате в чужбина и ще разширите бизнеса си.

Лятото е положително за създаване на взаимоотношения в екип.

– През август ще се възобновят остарели връзки, ще се завърнат изгубени, само че незабравени другари.

– През есента се заемете със себеоткриване. Посетете психолог, изучавайте езотерика.

– През ноември-декември ретрото на Меркурий и Марс ще оживи. Не започвайте нови неща и се борете с раздразнението.

От януари до май доста Козирози ще получат дарове или наследства от близки родственици. През април по време на затъмнението в Овен си починете от работа, с цел да не се окажете на болнично легло.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР