Хороскоп за днес, 20 февруари:ОвенВ любовта и брака си може

...
Хороскоп за днес, 20 февруари:ОвенВ любовта и брака си може
Коментари Харесай

Много неприятности за една зодия днес, неочаквани поврати на съдбата за друга

Хороскоп за през днешния ден, 20 февруари:

Овен

В любовта и брака си може да сте малко лекомислени. Отношенията с обичания ви човек са другарски, само че им липсва заостреност. В фамилията си Овните могат да бъдат извънредно капризни. Ако желанията им не се извършват неотложно, те просто кипят от отвращение. Вероятни са общувания с чужденци, командировки и пътешествия. Възможно е през днешния ден да ви се наложи да пожертвате релативно огромна сума.

Телец

Притежавайки редкия подарък да завързвате познанства, можете изобретателно да поддържате диалога както уединено с обичания човек, по този начин и в компания. Благоприятно време за пренасяне и за начало на ремонт. Много Телци избират завършването на работата или домашните действия и едвам по-късно да разхлабен. Възможно е битовите проблеми да " изядат “ лъвския къс от бюджета ви.

Близнаци

В любовните връзки са ви свойствени деликатността на възприятията, поетично въображение и предусещане на това, което би трябвало да се случи. В фамилията си може да се държите внезапно, от време на време диктаторски при общуването с хората и да полагате старания, с цел да доминирате над близките. Нужна ви е отмора в уединение с обичания човек. Възможно е измамнически да ви лишат от пари, дължащи се на наследство и известно време да ви е мъчно с финансите.

Рак

Готови сте да подарите на обекта на своята обич всичко най-хубаво, да го обкръжите с хубост и комфорт. Взимайки значими решения за фамилния живот, ги обмисляйте усърдно и не би било зле да се посъветвате с някого. Сполучливо време за пътешествия, другарство с чужденци и занимания с изкуство. Може у вас да възникне желанието да се занимавате с щедрост.

Лъв

Днес е допустима непреминаваща любовна горест. Склонни сте подсъзнателно да създавате в всекидневието си остри, трагични обстановки, в които ви се постанова да играете основна роля. Днес сте обхванати от желанието за завършения и случки. Това може елементарно да се види по неспокойния ви взор и неспособността да седите на едно място. Финансовата прогноза за деня не е удобна.

Дева

Може да се окажете жертва на своето неблагоразумие и нехайство. На възрастните хора няма да дадат покой спомените за недостойни действия в предишното. Трябва да се поставите на мястото на тези, които сте обидили. Благоприятни са състезанията, спортните надпревари и физическия труд. Противопоказно е присъединяване в манифестации и събрания. В края на месеца обстановката доста се усъвършенства, появява се опцията добре да спечелите и в течение на идващия месец. Девите могат да възстановят финансовото си равновесие.

Везни

Запазете хладнокръвие и въздържаност през целия ден. Събитията през този ден могат да затормозят духовния ви напредък и да станат причина за доста неприятности сега и в бъдеще. Трябва да изхвърлите от главата си всички мисли за работа и да се принудите за известно време да забравите за персоналните си проблеми. Почувствайте се свободни. Трябва да избягвате рискованите и спекулативни покупко-продажби, засягащи ползите на другите.

Скорпион

Горещата ви обич елементарно може да се трансформира в изгаряща злоба. Гледайте в бъдещето, само че ценете и сегашното в живота си. Възможни са плодотворни срещи, самореализация, триумф и самопризнание. Не се скъпете в благодарностите към своите настойници. Възможни са прояви на възмущение и експанзия. Възможно е да отделите повече внимание на финансовите си каузи.

Стрелец

Днес търсите идеалния сътрудник. В положение на пристрастеност може да гледате на света през розови очила, което да докара до несъобразителност при познанствата. Не спорете с околните си, не ги упреквайте за постъпките им. Разположението на звездите е неподходящо за отмора. Събитията от деня изискват бързи реакции и провокират безпокойствие. Не би трябвало да се бавите с взимането на незабавни ограничения за спасяването на бюджета.

Козирог

Най-важно за вас е общуването не в огромна компания, а тет-а-тет. Грижите от деня непрекъснато припомнят за себе си, подтиквайки ви към недомислени дейности, към изясняване на взаимоотношенията ви с близките, към спорове в фамилията. Сведете до най-малко домашните си отговорности. Ориентирайте се в своите усеща, мисли и действия, защото би трябвало да сте подготвени за всевъзможни събития и даже непредвидени поврати на ориста. Днес са вероятни финансови загуби.

Водолей

Вероятни са нови познанства или възобновяването на остарели любовни връзки. През първата половина на деня суетенето или дребни отговорности може да забавят до известна степен проявяването на положителни трендове в фамилията ви. Благоприятен интервал за разширение на общуването, планирането на нова активност, размисъла за изминатия път, за отдих и забавление. С времето може да си позволите доста от това, за което през днешния ден мечтаете, само че за това би трябвало да започнете интензивно да действате.

Риби

Денят бележи усилена креативна и полова интензивност. Рибите могат да убедят всеки във всичко и по тази причина е допустимо решението на значими въпроси за бъдещето. Много Риби са радостни, общителни и леко се поддават на общото въодушевление в обществото. Предоставя ви се опция за пълностоен отдих. Вие можете да се приспособите към всевъзможен метод на живот и не би трябвало да изпитвате огромни материални компликации.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР