Хороскоп за деня – 27 юли 2023, четвъртък Овен Притеснено започвате

...
Хороскоп за деня – 27 юли 2023, четвъртък Овен
Притеснено започвате
Коментари Харесай

Приятни изненади за Стрелеца, а Девата да внимава, защото е ден за кармична разплата

Хороскоп за деня – 27 юли 2023, четвъртък

Овен
Притеснено стартирате деня, само че скоро облаците ще се разсеят и пред вас ще се открият нови хоризонти. Ако сте възпитаник или студент, възползвайте се от това, че през днешния ден ще ви се удава по-лесно да усвоявате познания! На самотните пък през днешния ден може да излезе шансът и скоро да се обвържат. 

Телец
Бъдете деликатни с вашите настоятелен сътрудници! Ролята на многознайник не ви подхожда. Ще се изложите, в случай че се опитате да обясните нещо, което не ви е ясно. Потърсете смяната, в случай че връзките с вашия съкровен сътрудник са зациклили като изтъркана грамофонна плоча!

Близнаци
Открива се пред вас опция за започване на рентабилен бизнес или за промяна на работното място. Предстоят ви диалози на четири очи. Сценарият е непотребен, бъдете подобен, какъвто сте! Интимният сътрудник може да сложи на тестване търпението ви, сдържайте яда си!

Рак
Звездите ви поддържат във вашите инициативи. Може да ги реализирате, само че е желателно да направете това преди обяд. След това може да се занимавате единствено с неща, които не изискват доста старания. Не давайте пари на заем, тъй като рискът да ви ги върнат е огромен!

Лъв
Това е ден, в който професионалните ви качества може да бъдат добре оценени, а правото на избор по кой път да поемете, евентуално ще ви изправи пред алтернативата дали да не си потърсите шанса в различен град или в друга страна. Авантюрите са противопоказни, ще съжалявате.

Дева
Може да имате гениални проекти, само че през този ден най-важни са дейностите. Колкото повече умувате, толкоз по-трудно ще ви е да реализирате задачите си. Доверете се на интуицията си! Това е ден за кармична отплата. Ще бъдете възнаградени, в случай че сте великодушни и положителни. 

Везни
Не се разпилявайте в доста направления, а се концентрирайте в осъществяването на една цел! Имате сили да се преборите за правата си и в службата, и вкъщи. Направете измененията, които желаете! Ще срещнете забавни хора и провокации, бъдете отворени и положителни!

Скорпион
Възможни са промени на работното място. Останете положително настроени и огледайте обстановката точно! Вероятно нещо няма да е такова, каквото на вас ви се желае, само че можете да се адаптирате. С обичания човек ще се разбирате и без думи. Ще получите поддръжка.

Стрелец
Склонни сте да идеализирате. Ще ви е мъчно да съчетавате желанията и опциите. Ако не прибързате в дейностите си, ще получите вярното решение на даден проблем. Пътуване, вести, нови контакти ще допринесат за вашето благоденствие. У дома ви чакат приятни изненади.

Козирог 
Концентрирайте се над значимите си задължения и се пробвайте да ги извършите! Приемайте нещата такива, каквито са! Налага се да се нагодите към измененията. Може да се чувствате предаден от ваш непосредствен, само че не търсете състрадание, а се постарайте да превъзмогнете болката!

Водолей
Не си пилейте времето в търсене на нещо отминало и окончателно изгубено! Спомените няма да ви създадат благополучен. Това е ден за ново начало, за нови инициативи. Добре е да проучите всяка опция за своите планове. Не отхвърляйте срещи и ласки! 

Риби
Увереността ви пораства. Можете да преодолеете всяко затруднение, което ви се изпречи на пътя, само че е желателно в следобедните часове да не поемате нови задължения, въпреки да се чувствате подготвени за подвизи. Зарадвайте обичания човек, изненадайте го прелестно!

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР