Хороскоп за деня – 15 ноември 2023, сряда Овен Преди да

...
Хороскоп за деня – 15 ноември 2023, сряда Овен
Преди да
Коментари Харесай

Овенът да започне диета, а Телецът да внимава да не изтекат парите му!

Хороскоп за деня – 15 ноември 2023, сряда

Овен
Преди да се захванете със съществени каузи, отправете молитва и ще получите от Висшите сили сила, с която да реализирате замисленото, стига то да не е в ущърб на някого. Внимавайте, тъй като в този момент по-лесно се качват килограми. Можете да започнете диета. Желателно е да не се пие нито алкохол, нито медикаменти. 

Телец
В офиса може да ви е уютно и умерено, в случай че с няколко елементарни правилото от Фън шуй оставите виталната сила да тече свободно. Това ще постигнете с подобаваща класификация. Не стойте в ъглите, тъй като са източници на негативна сила! Не работете и до течаща вода, с цел да не изтекат и парите ви!

Близнаци
Днес сте като развъдник на хрумвания, само че не поемайте задължения, които не можете да извършите! Ако някой влиза в живота ви и си отива, когато пожелае, а любовта ви е замязяла на счупена дамаджана, помислете дали да не по-добре да изхвърлите „ призраците “ от предишното, с цел да започнете на чисто!

Рак
Грижата за здравето излиза на напред във времето. Не се претоварвайте с работа! Ако почувствате болежка, потърсете помощ! Болестите, почнали в този момент, са мъчно лечими, а грешките – мъчно отстраними. Не влизайте в разногласия, нито с сътрудници, нито с другари и родственици! 

Лъв
Наложете цензура на съзнанието и изхвърлете думичката „ желая “ от речниковия си фонд, тъй като през днешния ден основна роля за триумфа ви има дисциплината! Не се размотавайте, а действайте! Изпълнявайте тъкмо това, което сте възнамерявали! У дома може да разпуснете с чаша вино и любовна игра.

Дева
Макар и рядко, от време на време се постанова първо да действате и след това да мислите. Днес това даже е желателно. Вместо да обмисляте обстановката, в която сте попаднали, по-добре послушайте интуицията си. Не оставяйте други да вземат решения вместо вас! Избягвайте инцидентните контакти и изненади! 

Везни
Не би трябвало да стартирате нищо ново през този ден. Може да се занимавате единствено с рутинни неща, които не изискват доста усилия. Незавършеното може да го довършите. Следобед бъдете доста деликатни! Ще се освободите от напрежението след приятна среща.

Скорпион
Словесните борби не са за вас през днешния ден. Трудно ще ви е да убедите даже самия себе си в правотата си. Сега сте подвластни на непознатото мнение, само че не оставяйте даже хората, които обичате, да ви обсебят! Денят не е по никакъв начин добър за нови запознанства, флирт и изясняване на връзки. 

Стрелец
Бързо се захващайте с работа, с цел да реализирате сполучливо това, което сте замислили! Може да стартирате нов бизнес, само че защото има възможност скоро изискванията да се трансформират, ще се наложи да измененията проекта си. Сега е моментът да разрешите фамилните си проблеми. 

Козирог
Засипани сте от работа, а вкъщи ви товарят с неприятности. Няма по какъв начин да се клонирате, с цел да може да задоволите всички прищявки. Затова се научете да казвате „ не “, когато ви притискат от всички страни! Избягвайте обаче споровете! Внимавайте да не кажете нещо, за което да съжалявате!

Водолей
Така сте натоварени, че нямате време за забежки. След края на работното време обаче си намерете подобаващите развлечения! Ако излезете от ролята на непряк наблюдаващ, ще изпитате такива хубави страсти, каквито даже не сте си представяли. Дамите да се пазят от нежелана бременност!

Риби
Промените тъкмо в този момент не са по никакъв начин желателни. Атмосферата в офиса обаче може напълно да се утежни, в случай че човек, който не на равнището ви, реши да ви дава препоръки. След като ви изнервят задоволително, може да се отпуснете в обятията на остарял другар и да откриете нова вероятност за връзката си. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР