Хороскоп за деня – 12 април 2024, петък Овен В този

...
Хороскоп за деня – 12 април 2024, петък Овен
В този
Коментари Харесай

Везните да си пазят парите, а Скорпионът да внимава с храната!

Хороскоп за деня – 12 април 2024, петък

Овен
В този ден е нежелателно да се намесвате в спорове. Дори дарбата на посланик, присъща ви по природа, няма да помогне да запазите неутралитет. Можете да бъдете упрекнати за какви ли не грехове. 

Телец 
Днес приятелите ви ще се нуждаят от вашата помощ. Може да разчитате на тях. Когато е належащо и те биха ви подкрепили. 

Близнаци
Предложението, което може да получите през днешния ден, няма да способства за кариерното ви развиване. Ще ви даде обаче опция да спечелите положителни пари. 

Рак
Не започвайте осъществяването на нови значими планове в този ден! Няма да ви върви. Има даже заплаха да развалите всичко, с което се захванете. 

Лъв 
Опитайте се да си сдържате нервите и не проявявайте експанзия към близките! Конфликтите не са нужни нито на вас, нито на отсрещната страна. 

Дева
След като сте създали неточност, намерете храброст да я признаете! Не прехвърляйте виновността на другите! Истината все в миналото ще бъде разкрита и тогава ще бъде доста по-трудно да излезете от обстановката с чест, в сравнение с в този момент. 

Везни
С парите през днешния ден би трябвало да се борави деликатно. Особено нежелателно е да ги давате назаем. Могат да зародят проблеми с връщането им, тъй че по-добре да не рискувате. 

Скорпион 
Има огромна възможност за хранително отравяне. Много е значимо да следите качеството и изключително свежестта на храната, която ядете. 

Стрелец
Обърнете внимание на знаците, които Вселената ще ви изпрати през днешния ден! Те ще ви подскажат по какъв начин да постъпите в актуалната - професионална или битова обстановка. 

Козирог
Лошото въодушевление, което може би ще имате през този ден, ще има негативно влияние както върху професионалните каузи, по този начин и върху в персоналния ви живот. Може да се скарате с обичан човек. Възможно е да ви се разсърди и дълго време да има напрежение сред вас.

Водолей
Не бързайте да изпълнявате задачата, която шефът ненадейно ви дава през днешния ден! Скоро той може да промени решението си. Така ще загубите доста време и старания. 

Риби 
Днес е целесъобразно да игнорирате критиците. Няма потребност да чакате градивни оферти от тези, които решат да ви създадат забележка. Няма смисъл да понижавате самочувствието си. 

за всички зодии
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР