Хороскоп за 20 март: В първия ден от астрономическата пролет

...
Хороскоп за 20 март: В първия ден от астрономическата пролет
Коментари Харесай

Хороскоп за 20 март: Телците ги очаква любовна хармония

Хороскоп за 20 март: В първия ден от астрономическата пролет Телеца го чака любовна естетика, вижте каква ще бъде срядата за останалите зодии.

 

Овен
Сега не е време за флирт и за завързване на лекомислени познанства. Доколкото вашите мисли са свързани с работата, то в фамилните връзки може да зародят спорове.

Телец
Денят е маркиран с естетика в любовните връзки. Постарайте се да запазите в душата си вътрешен комфорт. Отстъпчивостта и незлопаметността в този момент за вас са значими, както в никакъв случай до момента.

Близнаци
Неповторимостта, загадъчността и половата ви прелест могат да учудят мнозина. Препоръчва ви се да посетите позабравените другари и родственици, които може да се нуждаят от вашата помощ.

Рак
Способни сте да обичате същински, само че потребността от обич и по едно и също време страхът, че няма да ви отговорят с реципрочност, усложняват връзките ви с обичания човек.

Лъв
Общуването с лицата от противоположния пол дава обещание да бъде сполучливо. Всичко, каквото и да се случва през днешния ден, е удобно за фамилните връзки.

Дева
На доста от вас са им нужни остри чувства и нови усещания. Проявете самообладание и деликатност. Това ви оказва помощ да избегнете назряващия спор.

Везни
Помнете, че вашето омагьосване може да направи чудеса. Призовете на помощ своята предвидливост и прозорливост. Днес може да сте прибързани и загрижени за дребни неща.

Скорпион
Бъдете откровени в думите и постъпките си. Далеч от вкъщи си откривате в себе си нови качества, за които даже не сте и подозирали. Новите усещания и открития доста обогатяват вътрешния ви свят.

Стрелец
Бъдещето се вижда прелестно и предвещава много прелестни мигове. Проанализирайте своите действия и се пробвайте да признаете, че не сте били прави първо пред себе си, а по-късно и пред тези, които сте обидили.

Козирог
Сексуалната ви интензивност се намалява видимо. Краят на деня е изпълнен с разочарования в любовта, песимистично въодушевление и даже меланхолия.

Водолей
В края на деня чувствате отмалялост от безсмислието на любовните срещи, неодобрение от изгубеното време и от своето държание. Отделни персони могат да станат велики прорицатели, надарени с изключителна вътрешен глас и откриващи пред човечеството неговото галактическо предопределение.

Риби
През втората половина на деня са вероятни изненади, свързани с обичания човек. Смяната на настроенията или лекомислието ви пречат да се справите даже с най-обикновените задания.

 

Източник: Horoskopa.com

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР