Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Няма да ви се

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Няма да ви се
Коментари Харесай

В България Е Богиня, Всички Се Молим За Нея. Страшни Новини За Най-Обичана Певица. Лекарите Ужасени Й Съобщиха, Че

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Няма да ви се занимава със съществени неща. В края на краищата приключването на една година е интервал за равносметка. Само не пречете на останалите да вършат, каквото са си наумили, с безбройните си препоръки и натяквания.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Доста нервни ще сте през днешния ден, дали поради отиващата си година или по напълно други аргументи, това си е ваш проблем, само че не го правете подобен и за всички към вас. Не забравяйте, че през днешния ден е надали не последната опция да свършите каквото сте дали обещание за -до края на годината. Разчистете всички сметки, с цел да започнете на чисто.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Един прелестен и спокоен ден в навечерието на празника. Можете да свършите още някои от организационните неща и да подготвите това-онова за празника. Дано сте си обезпечили нов тоалет за новогодишната нощ, нали знаете, че е хубаво да посрещнете нова година с нови облекла.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Добър завършек на годината, а и ще можете да свършите много неща. Ще сте много сръчни в ръцете и с малко повече досетливост ще съумеете да подготвите забавни неща за новогодишната нощ.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще сте просто в еуфория около идващата нова година. Ще имате страхотни хрумвания. Дано убедите и близките, че са такива.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)До обяд ще сте много дейни и подготвени да помогнете, само че след обед няма да ви се желае никой да ви занимава със съществени неща. Можете да се поразходите на открито, с цел да помечтаете, до момента в който още не сте измръзнали.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес общо всето малко неща ще зависят от вас, само че пък всичко ще става както сте желали. Не се опитвайте да пришпорвате нещата, карайте по-спокойно. Някои фамилни отговорности ще ви накарат да прекъснете заниманията си, само че това няма да ви е неприятно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Налага се да проведете съществени диалози с някои хора. Има неща, които просто би трябвало да приемете, и не се правете на ни лук яли, ни лук мирисали. Следвайте позицията си и не се оставяйте да ви манипулират.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Преди обяд към момента ще имате някои смели упования, само че следобед ще би трябвало да се справите с действителните неща. Ден по-скоро за размисъл и равносметка, в сравнение с за предновогодишна веселба.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Помогнете на непосредствен другар, това ще извърши със смисъл деня ви. А и с индивидът, който е до вас има какво да обсъдите. Най-малкото бъдете подготвени да изслушате и непознатата позиция.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един прелестен ден, с предпразнично въодушевление и доста другарски позвънявания. Не забравяйте да изпратите картички по мейла, несъмнено, до хората, на които държите. Прегледайте за финален път организацията по празника, с цел да не пропуснете нещо значимо. Днес доста ще ви бива по проектите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР