Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Един много енергичен ден,

...
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Един много енергичен ден,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 27 Юли! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Един доста деятелен ден, не е целесъобразно да седите на едно място, тъй като мощно ще се изнервите. Прекалено съществено подхождате към някои неща, малко повече възприятие за комизъм няма да ви навреди.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Един доста прелестен ден. Ще можете да вършиме това, което желаете, а и ще получавате по-мило отношение, в сравнение с сте мечтали, от страна на близките. Щом ви доставя наслаждение – грижете се за другите, само че не прекалявайте, не ги разглезвайте прекалено много.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Днес ще се срещнете и ще разговаряте с толкоз хора, че ще се почувствате като на манифестация. Някои от диалозите ще се окажат изключително потребни, тъй че слушайте деликатно, току-виж насочили живота ви в друга посока.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Страхотен ден. Ще се чувствате изпълнени със мощ и възторг. Можете да извършите невероятни неща, само че най-много да се забавлявате. Днес ще сте търсена компания, изключително от противоположния пол. Възползвайте се, само че не забравяйте мярката.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември) " Въпросите за парите и личната ви сигурност няма да ви излизат от мозъка. Не си губете деня с сходни размишления, а намерете метод да се забавлявате

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Отложили сте много неща за през днешния ден и това може да ви излезе през носа. Добре е най-малко да потърсите помощ или да организирате всички в близост, с цел да станат нещата бързо, срочно и акуратно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще плувате в свои води, където и да попаднете. Усещането за независимост ще ви съпътства, а какво по-хубаво от това. Можете да избягате от всевъзможни досадни задания и просто да се реете в фантазиите си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Имате потребност да извършите нещо с ръцете си, с цел да се почувствате потребни. Хубаво е да се опитате да измайсторите някакъв, въпреки и дребен предмет или най-малко да пресадите цветята вкъщи, въпреки че не му тъкмо в този момент времето.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)През множеството време ще се занимавате със фамилни проблеми. Ще търсите сигурност и сигурност и ще разберете какъв брой значимо е да имате своя благосъстоятелност, а и диалозите ще се въртят единствено към тези тематики.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не мислете за пари, тъй като ще се потискате. Предпочете да мислите положително и търсете способи, с цел да печелите в допълнение, въпреки всичко лятото предлага доста благоприятни условия за това, а и вратите като че ли сами се отварят пред вас.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Въпреки че е лято и всичко мами на открито, през днешния ден няма доста да ви се мърда на никое място. Странни мисли са ви обзели, а и всякакви причудливи сънища ви тормозят. Вие сте бодър човек, не позволявайте на някакво си въодушевление да ви въздейства, в случай че би трябвало – сменете го.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР