Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Разговорите с хора от

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Разговорите с хора от
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 17 Декември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Разговорите с хора от близкото ви обграждане ще ви оказват помощ да разрешите собствен неотложен проблем. Общуването е това, от което имате потребност. Просто бъдете по-отворени за нови хрумвания.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Най-добре е да не оставяте прекомерно съществени неща за извършване през този ден, тъй като сигурно няма да ги приключите. Въпреки че за хората на творчеството това може да един плодотворен ден.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще се чувствате меко казано – необичайно. Настроението ви значително ще се дефинира от държанието на близките, нещо прекомерно необичайно за вас. Отделете повече време за това, което наричате занимание или се пробвайте да вършиме всичко, като че ли ви е занимание, тогава няма да имате проблеми с това, че ви е безинтересно.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще се чувствате малко необичайно, само че общо взето прелестно. Всякакви ограничавания ще са ви противопоказни, т.е. няма да понасяте някой да ви споделя какво да вършиме (не че в миналото сте понасяли). Предчувствията ви са правилни, само че не преувеличавайте смисъла на някои събития, пробвайте се да гледате по-мащабно на нещата и да не влагате персонално отношение.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Днес ще гледате много на едро на всичко, което вършиме и по този начин може да пропуснете значим подробност.Не търсете оправдания. Просто бъдете по-прецизни.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Недейте прекомерно да капризничите, тъй като даже на самите себе си няма да сте си симпатични. Всичко ще ви омръзва много бързо, пробвайте да сте по-концентрирани и търпеливи.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Добър миг да се пообиколите магазините, може да попаднете на някое съществено понижение или да намерите някой превъзходен предмет за у дома. Не прекалявайте с вкусотиите на вечеря, в случай че желаете да се наспите тази вечер.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Малко несъответстващи ще сте през днешния ден, мъчно ще се концентрирате. Определено не е ден за съществени занимания и решение на настоятелен въпроси. Отделете го за разбори и търсене на решения.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Трудно ще позволите на някого да ви дава съвет за каквото и да било. Поне откажете общително, не бъдете грубияни. Отдайте се на творчество, правете нещата по нов метод.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР