Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много и то досадни

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много и то досадни
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 12 Март! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много и то досадни отговорности ви се оформят за през днешния ден, в случай че сте добре проведени, може и да съумеете да отхвърлите по-рано неприятните задължения. Внимавайте със здравето, не сте в доста добра форма.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Трудничък е днешният ден. Приветливата ви усмивка и възприятието ви за комизъм могат да се окажат най-хубавите ви помощници на работното място. Приемете метафизичен измяната на сътрудник,на който сте имали доверие.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес имате задоволително сила, само че и жлъч, с цел да се справите с всичко, което сте се захванали, стига да не разчитате на някой различен. Внимавайте с медикаментите и алкохола. Днес е най-добре да сте на разтоварващ режим.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Въртележката на всекидневието съществено ви е завихрила. Днес ще би трябвало да се справяте с голям брой телефонни позвънявания, факсове и какво ли още не. Не се доверявайте много-много на други хора, сами си свършете работата, в случай че желаете да има резултат.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Не може да се каже, че този ще е най-успешният ви ден. Определено е по-добре да не се захващате с нищо съществено. Освен, че ще бъдете малко по-раздразнителни и сприхави, сте си основали и врагове. Не бъдете доста приказливи.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Цялото си усърдие ще вложите в нещата, които обичате, и на инат на всички черни мисли, които се реят в близост, вие ще сте като лъч вяра за близките. Препоръчителни са спортните занимания, само че по опция без спомагателни уреди.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще се чувствате малко по-нервни от нормално. Не е добре да разгласявате желанията си. Гледайте да се приберете в точния момент вкъщи, не прекалявайте със служебните задължения.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Основните ви напрежения ще са свързани с парични въпроси. Не предприемайте ненужни опасности, може съществено да пострадате. Освен това не се разсейвайте до момента в който участвате в уличното придвижване, без значение дали сте с транспортно средство или не.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Вие даже може да спечелите от пререканията сред близките, стига вие да не сте ги провокирали. Днес погледът ви на света ще е по-скоро метафизичен, само че не гледайте по този метод и на паричните въпроси, с цел да не съжалявате след това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР