хороскоп от astrohoroscope.info Овен Вярно е, че има доста работа, но едва

...
хороскоп от astrohoroscope.info
Овен
Вярно е, че има доста работа, но едва
Коментари Харесай

Xороскоп за днес, 28.12.2021 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вярно е, че има много работа, само че надали ще я свършите сами и то преди края на годината. Междувременно обърнете внимание на външния си тип.

Телец

Трябват Ви провокации. Определено имате потребност от изява, в случай че не пред аудитория, то най-малко сътворете нещо, за което да Ви ръкопляскат.

Близнаци

Отпуснете душата си и се забавлявайте. Оставете всичките си отговорности и страхове и си позволете някои дребни волности,които все отлагате.

Рак

Всичко ще се случва бързо и това ще Ви харесва, тъй като ще е по-интересно. Задачки няма да ви липсват, дали не можете да ги отложите за 2022-ра?

Лъв

Не се офлянквайте, че няма да сколасате да извършите всичко, което сте си наумили. Бъдете деликатни по многолюдните пазари, пазете парите.

Дева

Важно е да знаете какво желаете,ако желаете да го получите. В последна сметка нали знаете, че е нужна цел, с цел да знаете къде стреляте.

Везни

Направете жест към чужд човек или към някой, изпаднал в неволя.Така хем ще направете нещо потребно, хем ще сте горди със себе си точно на НГ.

Скорпион

Нещата ще се развиват както очаквате, а това ще Ви носи задоволство. Бъдете откровени с хората, с които поддържате връзка. И спазвайте обещанията си.

Стрелец

Не разрешавайте на други хора да направляват настроението Ви, позволете си да се чувствате спокойни и радостни, въпреки всичко празник наближава.

Козирог

Иска Ви се да отидете някъде далеко, да срещнете нови хора, а може би и нова обич. Не пречете на ориста, позволете ѝ да сбъдне фантазията Ви.

Водолей

И през днешния ден отговорностите няма да Ви въодушевяват. Как ли биха могли около тези празници? Но пък,ако се замислите, и празниците доскучават.

Риби

Ще търсите под вола теле, само че като обмените хрумвания с другите,ще погледнете по-философски на всичко и възприятието Ви за комизъм още веднъж ще се появи.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР