хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще ви се иска да ви

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще ви се иска да ви
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 22.09.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще ви се желае да ви виждат и да ви се възхищават, само че всички ще са някак дистанцирани. Май първоначално ще би трябвало да се задоволите със личната си компания.

Телец

Ще се чувствате супер. Като прибавим, че е и същински формален празник,това значи още един ден, в който да се порадвате на живота.

Близнаци

Искате или не, само че ще би трябвало да свършите голям брой досадни задания. Ще се справите несъмнено, само че не прекалявайте с рестриктивните мерки, които сами си налагате. Отпуснете малко душата, финансовите усложнения напоследък май много ви потискат.

Рак

Ще видите осъществени доста от проектите си,което несъмнено е мотив за наслада. Днес ще сте много истински, което ще е от изгода, когато би трябвало да се справите с изненадите, които ще ви сервира ориста.

Лъв

Опиянени от обстоятелството, че нещата се случват съгласно желанията ви, сте склонни да подценявате смисъла на другите хора и е допустимо даже да си позволите да кажете неща, които не трябва. Мислете добре преди да говорите.

Дева

Един трогателен и прочувствен ден. Трудно ще ви е да спрете даже за минутка на едно място. Един сантиментален излет ще ви направи необикновено щастливи. Големият вкус може да ви изиграе неприятна смешка, бъдете по-умерени.

Везни

Не се опитвайте да подредите любовта си, тя не се поддава на такива операции. Просто бъдете себе си и не анализирайте непрекъснато всичко протичащо се.

Скорпион

До обяд ще сте нервни и раздразнителни. Май ви е противопоказно да ставате прекомерно рано. След кафето към този момент ще погледнете по различен метод света, а един добър обяд може да направи чудеса с настроението ви.

Стрелец

Днес малко ще се притеснявате дали ще ви свършат парите за всичко. Така или другояче сега не можете да разрешите нещата, по-добре изчакайте да мине още малко време, тогава всичко ще се позволи от единствено себе си.

Козирог

Един прелестен и съразмерен ден. Ще можете да полентяйствате необезпокоявани. У дома ви нещата ще се уредят без проблеми и даже домашните отговорности няма да ви тежат.

Водолей

Имате много работа и май този празник ще ви пристигна дю-шеш, с цел да довършите всичко, което сте си наумили. Не прекалявайте с работата, отделете и време за малко тържественост.

Риби

Ще се чувствате добре, в случай че изключим терзанията ви дали ще ви стигнат парите за това или това. Вложете повече творчество и се пробвайте сами да извършите някои от нещата, които са ви нужни. Ще видите какъв брой по-ценен ще е резултатът за вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР