хороскоп от astrohoroscope.info Овен Прекалено импулсивни и непрактични ще сте

...
хороскоп от astrohoroscope.info Овен Прекалено импулсивни и непрактични ще сте
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 28.10.2020 г.

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Прекалено импулсивни и непрактични ще сте през днешния ден. Ще пръскате силата си за неща, които ще зарязвате без причина. Май имате потребност някой да ви управлява по изкъсо.

Телец

Склонни сте да заемате отбранителна позиция. Вместо да се оправдавате без потребност, просто бъдете горди със себе си. Трябва ли да се срамувате от постъпките си?

Близнаци

Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това единствено ще провали денят ви. Има толкоз прелестни неща, поради които си коства да живее човек. А за какво не извършите един лист с позитивните си качества?

Рак

Не претендирайте с познанията си и не се правете на многознайници, тъй като ще влошите връзките си с сътрудниците. Има и други способи да се покажете.

Лъв

Може би прекомерно доста форсирате събитията. Най-напред това покачва съпротивлението, а също така могат да ви сметнат за натегачи. Бъдете по-умерени.

Дева

Ще сте доста любвеобилни и очарователни, само че това в един миг може да бъде разтълкувано неправилно от близките. Не се впускайте в дълги пояснения, само че и не изпадайте в терзания. Просто оставете нещата на личния им ход.

Везни

Лесно ще се вдъхновявате от неразбираеми хрумвания, а това ще ви коства прекомерно скъпо. А и приятелите, които са към вас няма да ви оказват помощ, даже в противен случай.

Скорпион

Изкушавате се да казвате неща, които някой ви е доверил, единствено с цел да се харесате на различен човек. Дали е честно, не предавате ли доверието на човек, който ви има вяра?

Стрелец

Твърде непостоянни ще сте през днешния ден и елементарно ще избухвате за дреболии. Най-добре да се вгледате в себе си и да си дадете сметка какво желаете, вместо да се влияете от непознатото мнение. Просто следвайте инстинкта си.

Козирог

Имате потребност от интелектуално самопризнание и ще вършиме всичко допустимо за това. Хубавото е, че хората инстинктивно ще ви схващат и одобряват. Хубав ден за вас.

Водолей

Твърде подозрителни сте към хората към вас, а това несъмнено не ви прави любимци. Всъщност и на вас самите не оказва помощ. Опитайте да погледнете на нещата с възприятие за комизъм.

Риби

Лесно ще губите хладнокръвие поради дреболии, а тъкмо през днешния ден не ви е нужно. Овладейте се, най-малко това го можете до съвършенство. Удобен миг за привършване на действия, проточили се прекомерно дълго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР