Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Твърде сериозни ще сте,което

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Твърде сериозни ще сте,което
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 31 Август! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Твърде съществени ще сте,което може мощно да тормози близките, а и самите вас.Прословутият ви оптимизъм очевидно през днешния ден е просто деловитост,граничеща с вманичаване.Най-важното е да не издребнявате.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Имате късмет да се доберете до самата същина на нещата.А давате ли сметка до какво може да докара това? Е, в последна сметка вие обичате да подхождате нетрадиционно,така че това може би просто ви забавлява.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)При вас купонът тече с цялостна мощ, като че ли лятото в никакъв случай няма да свърши. Това е отлично и дай Боже да съумеете да запазите това чувство по-дълго. Просто продължете да се наслаждавате на мига.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Бъдете подготвени да си сътрудничите с другите.Опитайте се да бъдете по-толерантни и най-малко изслушвайте индивида против вас.Определено има какво да научите от другите, стига да сте в положение да ги чуете.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Недейте да задълбавате в остарели рани,че може да ги инфектирате.Направете си изводите и карайте напред,миналото е история,бъдещето следва,така че - живейте и се радвайте в този момент.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Трудно ще останете на едно място,но пък придвижването е здраве, както е известно.Много срещи,много диалози.Внимавайте да не изтърсите нещо,за което след това да съжалявате.Мислете преди да говорите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Още не е приключил август, а към този момент са ви налегнали грижи.Винаги знаете, че може да прехвърлите работата на някой различен. Ако пък в действителност не можете, просто се усмихнете и ще я свършите по-бързо.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Днес ще много самоуверени и неустрашими.Готови сте да съборите даже стена с главата си само,за да докажете, че сте прави.А къде остана практичното ви мислене,знаете,че това не е най-хубавия метод.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Идеален миг за отмора. С наслада ще се откъснете от всекидневието и ще се почувствате друго. Хубаво е да отиде даже на черква, просто, с цел да усетите омиротворение.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Леко и прелестно ще си изкарате този ден, в неангажиращи срещи и диалози. Пътуванията ще са занимателни и ненатоварващи, а може и да срещнете ненадейно остарял другар.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР