Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Работа и полезност са

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Работа и полезност са
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 4 Май Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Работа и полза са основните думи през днешния ден. След толкоз почивни дни, през днешния ден ще имате сила най-малко за трима. Ще се наложи сами да запретнете ръкави и да отхвърлите някои задания. Важно е да имате ред в работата и да го следвате. Не се разсейвате с дреболии.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Темата за изявата през днешния ден ще е изключително значима за вас. Позволявате ли си да показвате какво в действителност можете, давате ли израз на креативните си пориви? Важно е да анализирате себе си и да коригирате нещата, които ви пречат или спъват щастието ви. Днес може да откриете нещо явно и толкоз просто, което от самото начало ви е било пред очите. Просто погледнете се с безпристрастен взор.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще би трябвало да сте практични и виновни. Естествено, че ще ви нервират всевъзможни неуредици и ще предизвикат мощни усеща. Вместо това просто намерете източника на спокойстивие вътре във вас и продължете с нови сили и с ново ентусиазъм. Важното е да не бездействайте, правете нещата, не се опасявайте от неточности.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Реалистично и практично ще подхождате към всички неща, само че не се занимавайте прекомерно с дреболии, не се вторачвайте в детайлите. Правете каквото би трябвало, тък да става каквото ще. И не позволявайте на хората към вас да ви въвличат в празни диалози и клюки. И мислете, накарайте възприятията си да станат рационални.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Правете нещата постепенно и умерено, рядко нещо е на живот и гибел, тъй че оставете нетърпеливците, а вие следвайте личното си движение. Бъдете дейни и практични. Може да спечелите доста, значимото е да слушате и да наблюдавате деликатно. Оставете другите да се перчат и да се демонстрират, вие дръжте главната цел в мозъка, в съзнанието.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Конкуренцията през днешния ден ще е движеща мощ за вас. Действително от време на време едно съревнование може да е доста стимулиращо, единствено не позволявайте на тревогата и злобата да изместят конкурентния дух. Бъдете на първо място хора, съчувствайте, само че не вършете работата на другите.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не се чудете какво да извършите, просто го направете. Опитайте се да овладеете разсеяността и безредните мисли. Време е да дадете форма на нещата, време е за достижения. Вслушвайте се деликатно в чувствата си, те фактически ви демонстрират верния път. Просто се доверете на себе си.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари) " Навън е толкоз прелестно и е толкоз хубаво да си свободен, с цел да имаш опцията да си вървиш където си искаш и да правиш каквото си искаш. Принципно не е невероятно да го осъществите, въпреки и за един-единствен ден. Бъдете изобретателни, делегирайте права, направете нещата друго, позволете си да вдишате свободата

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Отделете 10 минути, с цел да планирате времето си и няма да съжалявате. Един проект е като архитектурния план на постройка, след това единствено би трябвало да викнете майсторите и да действате. Важно е да знаете какво вършиме, това е половината от задачата. И несъмнено - да не се разсейвате с неща отвън съответния проект. Ако сте положителни планьори, след това ще ви остане и време за занимания.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Денят самичък по себе си не е нито добър, нито неприятен, зависи само вие какъв ще го извършите. Той носи силата на организацията, подреждането, изчистването и разбора. Избягвайте критикарството и заядливостта. Заложете на персоналната си сила, извикайте оптимизма си и правете нещата по този начин, както единствено вие умеете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР