Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Подредете си отрано нещата,

...
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Подредете си отрано нещата,
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 30 Април Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Подредете си овреме нещата, с цел да избегнете недоразуменията. Слушайте по-внимателно, това което ви споделят. Денят би могъл да е доста сполучлив, в случай че сами не си поставяхте клопки заради заплеснатост.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Работа и деяние ви чакат през днешния ден. Не вършете нещата механично, не си създавайте спомагателна работа, просто бъдете наясно каква е крайната цел и я следвайте.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Малко наивни ще сте през днешния ден, изключително в любовта. Така е, вашата тактичност е искреността и с нея обезоръжавате хората. Днес избягвайте да рискувате по финансови въпроси, бъдете самонадеяни на други поприща. Определено ще пръскате повече, в сравнение с имате, а това не е добре в дълготраен проект.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)След един почивката към този момент не ви свърта на едно място, не се тормозете все ще се откри кой да ви ангажира вниманието. Мислите за служебни неща може навреме да стъжнят положителното ви въодушевление, само че щом сте такива работохолици...

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Със своя сексапил през днешния ден може да постигнете невероятни неща. Покажете загрижеността си към другите, бъдете благи и сговорчиви, нападателният метод не е толкоз съвременен. Просто бъдете доста деликатни.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Има какво да се направи по финансовото ви положение. Бъдете самодейни, търсете други възможности и съставяйте проект за деяние. Важна е личната ви самодейност.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте склонни да спорите и да търсите несъществуващи проблеми. Не отменяйте персонален ангажимент поради служебни въпроси, тъй като след това може горчиво да съжалявате.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не подценявайте всичко поради работата си, въпреки всичко имате и персонален живот. Добре е да помислите за разтоварваща диета, а не да доизяждате всичко, което е изостанало.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Мислите за обичан човек ще ви поддържат бодри, само че може да сте малко разсеяни на работното си място. Любовта ще ви вдъхва нови хрумвания и е добре в случай че се опитате да ги реализирате.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Добре е да сте по-сдържани в изявленията си. Има хора, които желаят да ви злепоставят, тъй че би трябвало да сте деликатни къде и с кого какво споделяте. Заключвайте си къщата и скрийте добре скъпите движимости, с цел да не викате дявола, както се споделя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР