Хората в наводнените райони наистина имат от огромна помощ. Бях

...
Хората в наводнените райони наистина имат от огромна помощ. Бях
Коментари Харесай

Даниел Александров: Хората в Карловско имат нужда от огромна помощ

„ Хората в наводнените региони в действителност имат от голяма помощ. Бях на място и помагахме и видях какъв брой са наранени. Друто е да ти обяснят хората и да видиш болката им. Помагахме в няколко къщи, като хората те посрещат с прегръдка и се разплакват “, показа двукратният притежател на пояса „ Никола Петров “ – Даниел Александров от „ Неформално с Георги Петков “.

Александров съобщи, че още веднъж с огромна група ще се върнат в наводнените региони, от родния му край Дупница също има доста доброволци, волейболния клуб „ Марек “ също.

Относно стъпването си в политическата кариера, Александров добави, че и на този тепих може да даде доста, тъй като знае какви са проблеми в българския спорт и може да помогне.

„ Смятам, че на този тепих също мога да бъда потребен. Дори може би повече, тъй като знам от какво се нуждаят състезателите, защото до напълно скоро и аз бях подобен ", съобщи още Александров.

Запитан какво чака от идните избори и дали чака да влезе в Народното събрание, претендентът за депутат от ГЕРБ е безапелационен, че всичко зависи от хората и техния избор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР