Хората трябва да са уверени, че от техния глас зависи

...
Хората трябва да са уверени, че от техния глас зависи
Коментари Харесай

Янев: Хората трябва да са уверени, че зависи бъдещето на род...

" Хората би трябвало да са уверени, че от техния глас зависи нещо и зависи бъдещето на родината ни ". Това сподели министър председателят Стефан Янев пред публицисти откакто гласоподава на изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители.

" В подобен ден, в който вършим избор, споделяме нормално пожелания за бъдещето на страната за това, което мислим и усещаме с концепцията, че и нашият избор е значим и важен и го вършим напълно осъзнато. Нашето право на избор е във фундамента на нашата народна власт ", съобщи Янев.

Той прикани българските жители да отидат до урните и да гласоподават, тъй като " това е избор за бъдещето на страната ".

" Уверявам всички, че са взети всички нужни устройствени и механически ограничения за обезпечаване сигурността на изборите. Спекулации са внушенията, че е допустимо потреблението на други машини и различен вид гласоподаване, което може да опорочи вота ", добави той.

Премиерът акцентира, че България има потребност от държавно управление с ясно болшинство, което да го поддържа, което да има ясно развиване за страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР