Хората ще определят най-важните дванадесет каузи в бъдещата работа на

...
Хората ще определят най-важните дванадесет каузи в бъдещата работа на
Коментари Харесай

Търсят се 12-те граждански каузи, които ще променят Бургас и региона

Хората ще дефинират най-важните дванадесет дела в бъдещата работа на народните представители от бургаската листа на „ Продължаваме Промяната-Демократична България “

На 12-ти март от 12 часа  Константин Бачийски и претендентите за народни представители с номер 12 от коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ стартираха своя акция по събиране на оферти, които ще осъществят в идващия парламент.

До края на акцията всеки искащ ще може да пусне в „ Урната на Промяната “ своето предложение какво би трябвало да се промени в района и страната.

„ От началото на акцията имахме опцията да се срещнем и да открием съидейници, които вършат удивителни неща, само че не срещат поддръжка от властта. Срещнахме доста хора със смели и умни хрумвания, които мъчно могат да ги осъществят сами. Няма по какъв начин да стигнем до всички и да чуем всички. И взехме решение, че този модел на другарство ще ни помогне да бъдем потребни на повече сънародници, които желаят да създадат нещо стойностно за своето отечество или имат съответни дела, които се нуждаят от държавна поддръжка. Така можем да бъдем потребни. През последните 12 години аз не съм спирал да го върша и не съм пестил сили и средства, с цел да защитя публичния интерес. Знам, че има по какъв начин дружно да създадем същинската смяна необратима. Тя към този момент стартира “, сподели лидерът на листата на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ Константин Бачийски.
 Срещнахме доста хора със смели и умни хрумвания, които мъчно могат да ги осъществят сами
„ Урната на смяната “ ще премине през всички общини в района, а на 30 март ще бъде отворена и от нея ще бъдат определени 12 най-желани и стойностни оферти, по които бургаските депутати от обединението персонално ще работят в 49-то Народно заседание.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР