Хората се събраха на бдение за жертвата на меч Даниел

...
Хората се събраха на бдение за жертвата на меч Даниел
Коментари Харесай

Обществото почита жертвата на меч Даниел Анджорин, 14, по време на емоционално бдение

Хората се събраха на бдение за жертвата на меч Даниел Анджорин, който беше извънредно намушкан до гибел на път за учебно заведение.

Общността отдаде почитта си на 14-годишното момче, което загуби живота си в Hainault, Източен Лондон, по време на страховито вилнеене във вторник. Днес ще бъде отслужена и църковна работа за Данаил. Бдението идва единствено ден откакто хиляди почитатели на Арсенал отдадоха респект на последователя на клуба преди мача от Висшата лига против Борнемут.

По време на вчерашното отдаване на респект овации избухнаха към стадиона в 14-ата минута преди играта. Банер с надпис „ RIP Daniel ” също беше повдигнат измежду тълпата, до момента в който изображение на ученика беше показано на огромния екран. Малко откакто Арсенал уважи паметта му, фамилията на Даниел с разрушено сърце издаде обновено изказване за гибелта му. Описаната прочувствена респект него като „ скъпоценния “ и „ най-обичания и необикновен наследник “. посредством Met Police и сподели: „ Ние като семейство сме опустошени от загубата на наш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР