Хората са най-важни - това не спира да повтаря Линда

...
Хората са най-важни - това не спира да повтаря Линда
Коментари Харесай

Линда на Кирил Петков: България вече е моят дом, нямам нищо в Канада

Хората са най-важни - това не стопира да повтаря Линда Петкова, дамата от корицата на мартенския брой на EVA, до момента в който снима фотосесия в студиото на фотографския тандем Слав и Хубен.

„ Хора “ е основната дума и в изявлението за списанието, в което Линда споделя за живота си като мотор на уютния магазин Amelie Sweet Shop, като брачна половинка на премиера Кирил Петков и майка на три девойки – Ванеса, Ема и Ани.

Трансформацията благодарение на другите тоалети на фона на филмовото синьо небе е премеждие, в което тя взе участие дружно със междинната си щерка Ема.

А от своя страна Ема споделя с екипа разнообразни момичешки неща, приказва за домашната котка Сами или Саманта, която усилва численото предимство на дамите вкъщи, за това, че мама е най-големият им другар и че, когато би трябвало, баща е непоколебим. „ Но в последно време го виждаме доста по-рядко. Когато е вкъщи, гледа доста телевизия и постоянно заспива пред екрана, тъй като е ужасно изтощен! "

Линда прибавя, че брачният партньор ѝ прекарва все по-кратко време вкъщи, тъй като е прибира в среднощ и излиза в седем сутринта.

“Виждаме се за няколко часа през уикенда или пък заран, когато звънне алармата и той се подготвя да излезе. Докато е в банята и прави утринния си тоалет, си споделяме значимите неща от деня и така”, споделя Линда Петкова.

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

В дребното свободно време, което имат, двамата обичат да вървят на минерален басейн, спа или турска баня. Все отново министър председателят изненадал обичаната си на Св. Валентин и отпразнували Деня на влюбените в ресторант. “Намира време той за тези неща. Бе доста благо, тъй като в осем и половина беше вкъщи, нещо, което не се е случвало от дълго време. И това ме изненада доста, доста приятно”, споделя Линда Петкова пред списание EVA.

Канадката и министър председателят се срещат, когато тя е на 18 години. Двамата учат в университета University of British Columbia във Ванкувър, само че си стават близки около нейната сестра близначка. Двете не си наподобяват, по тази причина и Кирил Петков не е имал терзания, че няма да може да ги разграничава. Тя го харесва незабавно, тъй като е “умен, обаятелен, друг от останалите и доста забавен”. Женят се през 2000 година във Ванкувър, като събират единствено фамилиите и околните си. 7 години по-късно се реалокират да живеят в България. Тогава втората им дъщеричка Ема е единствено на два месеца, по тази причина Линда Петкова прекарва времето си непрекъснато у дома, до момента в който гледа бебето и учи български език.

Разказва, че ѝ е било доста мъчно, тъй като не знаела езика и нямала другари. Сега обаче всичките ѝ близки са единствено българи. Приятелският кръг на Кирил Петков е и неин. С министъра на нововъведенията и растежа Даниел Лорер и жена му Виолета се познават от 20 години, когато двете двойки са живели в Белгия, и до ден сегашен си остават близки другари.

“Моят дом е България. Нямам към този момент моето място в Канада”, споделя Линда Петкова.

От списанието я показват лаконичко, само че доста тъкмо: В " женския " месец на корицата е една елементарна жена в невероятна позиция - Линда Петкова.



Избрахме да я сложим на корицата на списанието, тъй като харесахме излъчването ѝ на блага, работеща жена, майка на три деца, която – макар новата ѝ роля на брачна половинка на министър председател – продължава да приказва умерено, обикновено, да е съсредоточена върху фамилията и дребния си бизнес. Обикновеното е новият разкош, още повече в последно време, когато обществото ни е разграничено в страстите си за следващ път, пишат редакторите на медията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР