Хората, родени между 23 август и 22 септември, принадлежат на

...
Хората, родени между 23 август и 22 септември, принадлежат на
Коментари Харесай

В сезона на зодия Дева: Всичко за представителите на този знак и съвместимостта му с останалите

Хората, родени сред 23 август и 22 септември, принадлежат на зодия Дева и са под въздействието на Меркурий, което ги прави търпеливи, наблюдателни, дискретни, сериозни, дисциплинирани и скромни.

Девите са склонни да бъдат работливи, насочени към детайлите и водени от логиката. Те търсят и най-малкия минус във всяко нещо, което може да ги накара да бъдат прекомерно сериозни даже към самите себе си.

Хората, родени под този знак, се нервират от мръсотията и хаоса. Ценят хигиената и се усещат същински удобно единствено в чиста и подредена среда.

Положителни личностни черти на Дева:
ЧестниЛоялниТрудолюбивиДобри съветници
Отрицателни личностни черти на Дева:
РаботохолициПрекалени перфекционистиНервни
Жената Дева е перфекционист и постоянно търси съвършенство , като постоянно дава 100% от капацитета си, тъй че нещата да вървят добре. Тя е извънредно взискателна към хората и към себе си и се изправя пред всяка обстановка с прагматизъм и решения.

Вярност, почтеност и благотворителност – това са характерностите, които дефинират мъжа Дева . Малцина обаче могат да го опознаят в дълбочина. С тях е най-добре да се работи постепенно, защото може да се изплашат. 

Съвместимост сред зодия Дева и останалите знаци:
Дева и Овен
В тази двойка кавгите са чести. В реалност те спорят за съвсем всичко: усеща, пари, ревнивост. Повече от явно е, че имат разнообразни характери. Трудно би се постигнала естетика.
Дева и Телец
Когато тези два знака се съберат в двойка, резултатите са брилянтни. Тези хора са сродни души и тъкмо заради тази причина се свързват по доста натоварен и натурален метод.
Дева и Близнаци
Нещо, което способства доста за гладкото протичане на техния съюз, е връзка, която поддържат. Близнаците и Девата могат да прекарват часове в диалози за всичко: бъдещето, предишното, какъв брой доста се обичат и така нататък
Дева и Рак
Ако образуват двойка, опцията да се радват на взаимно бъдеще е голяма. Те се поддържат, схващат и предизвикват взаимно от самото начало.
Дева и Лъв
Сложно, само че не и невероятно. Най-негативната част от тяхната връзка е склонността на Лъва да поема водещата роля, а това може да бъде подложено на критика от Девата.
Дева и Дева
Те се схващат като цяло доста добре, защото имат сходни усети, метод на живот и държание. Те могат да бъдат щастливи по собствен метод.
Дева и Везни
Това са двама души, които обожават съвършенството, тъй че постоянно ще се пробват да подобрят своя съюз. Дева и Везни ще се насладят на пълноценна и разнообразна връзка.
Дева и Скорпион
Ако някой може да доближи до страстите, скрити зад извънредно рационалния метод на Девата, това е Скорпионът. Двамата са доста забавна двойка що се отнася до фамилиарност – единият крие своята половост, а другият играе ролята на самия секс. 
Дева и Стрелец
Те нормално имат проблеми, защото възгледите им за живота просто не съответстват. Девата е толкоз спокоен човек, че Стрелецът единствено с наличието си му лази по нервите.
Дева и Козирог
Ако образуват двойка, те имат огромни шансове, защото схващат съвършено характерността на другия. Девата и Козирогът може да не са хора на благите думи и непрекъснатите милувки, само че ще демонстрират обич един към различен по доста разнообразни способи. 
Дева и Водолей
Девата и Водолеят са любопитни персони, което ги кара непрекъснато да опитват в разнообразни области. Водолеят обича приключенията и увлича Девата със себе си, а кое премеждие е по-вълнуващо от любовта?
Дева и Риби
Стабилността, типична за знака Дева, изчезва с някой толкоз неустойчив като Риби. Те изпитват интензивно полово привличане, което може да стане причина да се съберат, макар че по-късно всеки потегля по друг път.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР