Хората по различен начин преминават през старостта. В зависимост от

...
Хората по различен начин преминават през старостта. В зависимост от
Коментари Харесай

Старческото изкуфяване и изхожданията на Сорос в Давос! Когато деменцията се опитва да повлияе на световната политика

Хората по друг метод минават през старостта. В взаимозависимост от своите физиологически особености. Това се прояви изключително образно в Давос-2022. Ако 98-годишният Хенри Кисинджър беше изцяло съответен и остроумен, както постоянно, то 91-годишният Джордж Сорос изцяло е изпаднал в старческо изкуфяване и изцапа всички със своите изхождания.

Нещастникът за следващ път води диалога към преимуществата от измисленото от него „ Отворено общество “ пред международните диктатури. При това не схваща, че самият Запад от дълго време е станал Диктатура от нов вид, където различното мнение се подлага на директни репресии – кадрови, културни и стопански. Това образно се появи от дейностите на Запада по повод към всички, които не споделят УТВЪРДЕНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА КЪМ СЪБИТИЯТА В УКРАЙНА.

Сорос упрекна Китай и Русия, че употребяват изкуствения разсъдък за операции на стопанската система и публичното мнение. Но белким може да се съпоставя потреблението на ИИ в стопанската система и политиката с това, което се случва на Запад? Нали такива компании като „ Facebook “ и „ Google “ са достигнали до върха на сходно манипулиране посредством рекламата и другите принадлежности, с които нито Китай, нито Русия не може да се сравнят. Многочислените правосъдни процеси на Запад над ИТ-гигантите удостоверяват това непрекъснато.

Сорос оплете всички числа, които характеризират стопанската система на Китай и направи извод за нейната неправоспособност. Всъщност стопанската система на Китай е още веднъж на напредък, макар локдауните, свързани с новия вариант на ковид.

Изпадналият в старческо изкуфяване Сорос наговори, че в Китай народът е подготвен на въстание против комунистическата тирания поради политиката на нулева толерантност към КОВИД-19! Видимо призраците на проведените от него по-рано в разнообразни страни „ цветни “ революции не му дават да спи умерено – „ момчетата с кървави очи “ не му напущат болното схващане.

Върхът на слабоумието на Сорос станаха старческите му брътвежи по какъв начин протичат бойните дейности в Украйна. Сорос да вземем за пример счита, че ги организира генерал-полковник Владимир Шаманов. Сорос даже не подозира, че Шаманов от 2016 година eдепутат в Държавната Дума. Сорос счита Шаманов за виновен за „ руините на Мариупол “ и „ геноцида “ в Буча. За фалшификатите в Буча е непристойно да се приказва даже в самия Запад – те от дълго време са разобличени от самите европейски и американски публицисти и частни проверяващи бюра. Когато човек, който се счита за настоящ политик, позволява такива нелепости, то очевидно му е време да отиде в болничното заведение, да го следят санитарите.

Върхът на изявлението на Сорос в Давос беше апелът му да се заемат с климатичния дневен ред на фона на „ успеха във войната против Русия “ чак до потребление на нуклеарно оръжие.

Както споделят в Древен Рим: „ Ако Бог желае да погуби някой, то първо го лишава от разсъдък “.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР