Хората отвъд филмовата индустрия мислят за нас като за бляскави

...
Хората отвъд филмовата индустрия мислят за нас като за бляскави
Коментари Харесай

Какво вдъхновява Стивън Спилбърг? Приказките за лека нощ

„ Хората оттатък филмовата промишленост мислят за нас като за блестящи предприемачи, само че истината е корено друга. Това е сложна и упорита работа и защото към този момент съм по-възрастен, осъзнах какъв брой съм признателен, че към момента върша филми “, споделя Спилбърг пред Си Ен Ен.

Но къде намира ентусиазъм човек като Стивън Спилбърг, основател на шедьоври и класики и кино визионер?

„ С годините започнах да избирам да описвам истории, които в действителност са се случили, тъй като те са толкоз завладяващи. Историята е най-великият публицист на драма, на подигравка, на покруса, на обич и на комедия и никой сценарист или продуцент не може да свърши по-добра работа от историята “, казва режисьорът.

Историята е тъкмо това, което въодушевява кино лентата му The Post. Той споделя за разследващи публицисти и редактори, помогнали да се разкрият скрити от Пентагона случаи. Лентата с номинация за „ Оскар “ за най-хубав филм, хвърля светлина и върху днешните секрети на държавното управление на Съединени американски щати.

При прегледа на кариерата си в киното Спилбърг вижда в доста връзки своята лична история. Поради тази причина той не може да избере обичания си план.

„ Всеки един филм, който съм направил, беше обвързван с индивида, който бях по време на фотосите. Не мога да сравня филмите си посред им, тъй като те са това, което съм бил аз пред годините и съставляват личното ми развиване като актьор, брачен партньор и баща “, споделя Спилбърг.

Но има и още нещо, което оказва помощ на режисьра да е толкоз работлив. Като татко на седем деца, той е стигнал до извода, че описване на приказки за лека нощ оказва помощ за основаването на чудесни истории, а от тях и филми.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР