Хората на власт, достатъчно е да останат година-две, те някак

...
Хората на власт, достатъчно е да останат година-две, те някак
Коментари Харесай

Петър Волгин: Политик, който говори за ВНС, няма мозък

Хората на власт, задоволително е да останат година-две, те някак си се срастват с нея. Те считат, че без тях страната ще изчезне. Това сподели журналистът Петър Волгин в „ Студио Х “ по ТВ7/8.
Те заживяват с едно месиянско значение за личната си значителност. Ти даже не можеш да си представиш, че може България да съществува, в случай че ти не я ръководиш. Смятат, че върху тях надали не се крепи международната естетика. ГЕРБ очевидно нямат инстинкт за самозапазване. От доста време като чуя, че някой политик стартира да ми приказва по какъв начин нещата ще се оправят с Велико народно събрание, знам, че този политик няма доста мозък. Проблемите са общественото неравноправие, корупцията, калинките. Тези проблеми не са в Конституцията. Тези хора, които зоват за Велико народно събрание, тези хора в действителност не разсъждават с главите си. Проблемът е, че не съблюдаваме законите, които имаме. На България й би трябвало осъществяване на сегашната Конституция и законите. Хората, които са оторизирани, обаче не ги съблюдават.

Борисов сме самите ние. ГЕРБ сме самите ние. Аз в никакъв случай не съм дал своя вот за него. Но доста българи са дали своят вот за него. Уважаеми сънародници, погледнете отговорността си. Зная, че когато Борисов слезе от власт, хората, които най-вече са му се подмазвали, ще станат най-яростните му критици. Ние сами сме отговорни, че допуснахме мутрите да влязат във властта. ГЕРБ е нахалството. В това се трансформира България. Хора, които хвалят ръководещите, знаят че ще получат пари под някаква форма. Най-лошото е, че публиката знае това. Това е мощно проваляне върху съзнанието на хората. Казваме, всички са маскари. Ето до такава степен сме се докарали.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР