Хората на Станишев са внесли национално предателска поправка в декларацията,

...
Хората на Станишев са внесли национално предателска поправка в декларацията,
Коментари Харесай

ВМРО: Социалисти и зелени отново застават срещу българския интерес по темата Македония |

Хората на Станишев са внесли национално предателска корекция в декларацията, която следва Екологичен потенциал да гласоподава в четвъртък, по отношение на допускането до участие на съседката ни в Европейски Съюз, оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация.

За скандална корекция в Доклада за Македония, който би трябвало да се гласоподава след два дни, алармира заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки. Тя е направена от представители на социалистите и зелените в Европейския парламент. Поправката 77-А е ориентирана против българския народен интерес в районен съд Македония, за който единственият поръчител е Вътрешна македонска революционна организация.

Скандалната резолюция гласи следното: „ Осъжда неотдавнашните провокативни изказвания на български държавни чиновници по исторически въпроси, засягащи Северна Македония, които опонират на духа на Договора за добросъседски връзки с България. Призовава българските органи да се въздържат от сходни изказвания, макар продължаващата предизборна акция в България. Приветства зрелия и уравновесен отговор на тази провокация от страна на държавните чиновници в Северна Македония ", оповестяват още от Вътрешна македонска революционна организация.

Тук е визирана позицията по македонския въпрос на ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация и заместител министър-председател на Република България Красимир Каракачанов.

Тази национално предателска корекция демонстрира 2 неща: че Вътрешна македонска революционна организация е на прав път и че в случай че социалисти, розови и зелени, се доберат до властта у нас, Македония още веднъж ще бъде предадена, безапелационен е Джамбазки. Той напомня, че надали е инцидентен фактът, че поправката е подписана от партията, на която е ръководител Сергей Станишев.

Тази корекция е срам! Не единствено тъй като е подписана от ПЕС на Станишев. Тя е срам, тъй като, първо, се намесва във вътрешните работи на България, второ, е лъжлива и погрешна от началото до края. Предполагам, че някой от моите сътрудници в Екологичен потенциал е направил доста огромен компромис със съвестта си, по този начин да го кажа. За да не кажа, че допускам, че са били обект на скопски лобизъм. Защото с цел да напишеш такава откровена неистина и такава откровена нелепост, или би трябвало да си направил компромис под някаква форма на лобизъм, или мястото ти не е в Европейския парламент, добавя българският евродепутат.

Вътрешна македонска революционна организация напомня, че скорошните изказвания на българските държавни чиновници по никакъв метод не са провокативни, а показват историческата истина и са в отбрана на българския народен интерес. Българските органи няма да се въздържат от историческата истина. Напомняме, че на този декор държавните чиновници на Северна Македония сега преследват македонските жители, които са си купили български книги. Според нас това е средновековно мракобесие и гонене на правото на тези хора да четат книги на български език. В момента сме очевидци и на това по какъв начин управляващите в Скопие проверяват участник в песенен конкурс, тъй като е декларирал българския си генезис, което е още по-скандално.

Нека напомним и какво предизвика позицията на Вътрешна македонска революционна организация във връзка с определения да съставлява районен съд Македония артист Васил Гарванлиев на " Евровизия ". А точно нападателният антибългаризъм, който още веднъж пристигна от Скопие, тъй като този млад мъж е с български генезис и сподели българското знаме в клипа.

Вътрешна македонска революционна организация в никакъв случай няма да накърни ползите на събратята ни от другата страна на границата. Но би трябвало да е изцяло ясно, че Вътрешна македонска революционна организация няма и да допусне нахлуването на войнстващия сърбомакедонизъм в Европейски Съюз, заключават от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР