Хората, които са решили да не се ваксинират, сами избират

...
Хората, които са решили да не се ваксинират, сами избират
Коментари Харесай

Проф. Костов: Хората, които не се ваксинират, сами избират да участват в клинично поручване |

" Хората, които са решили да не се имунизират, сами избират да вземат участие в клинично изследване ", разяснява по БНР пулмологът проф. Коста Костов.

Според професора 70% от популацията у нас е решило непринудено да се подложи на риска да боледува. " Няма такова клинично изследване, което да се организира на терена на една страна, където популацията избира да избере точно непринудено подлагане на този риск “, поясни той.

По думите му обстановката с имунизираното население на Европа изрично демонстрира положителния резултат от ваксинирането против COVID-19. Той показа, че към този момент е имунизиран с бустерна доза.

„ Това, което съм направил не е въз основата на това, че някой ми е споделил. Аз самият съм се убедил от голямото количество научна литература, която минава през мен, в моето всекидневие. В момента обстановката в Европа е много показателна за резултата на имунизацията и равнището на смъртността. Да, някои от имунизираните се заразяват, някои от тях влизат в болница, само че забележете равнището на имунизация в една страна е назад съразмерно на хоспитализациите и смъртността “, сподели проф. Коста Костов.

Той напомни, че имунизацията пази от тежко и съдбовно протичане на болестта и заключи: „ Ваксинацията е затворена врата към реанимациите “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР