Хората, които ни най-малко разбират от коли, винаги се доверяват

...
Хората, които ни най-малко разбират от коли, винаги се доверяват
Коментари Харесай

Никога не казвайте това, когато оставите колата си в сервиз

Хората, които ни минимум схващат от коли, постоянно се доверяват на майсторите в автосервизите. Това не е кой знае какъв проблем, защото няма по какъв начин да сме движимости във всяка една област. Все отново по тази причина си има експерти, които да ни спомагат и да създадат по този начин, че повредата на транспортното ни средство да бъде отстранена.

Автомонтьорите обаче си имат своите скрити оръжия и неведнъж, преди да огледат самия автомобил, се пробват да прочетат човек и да преценяват до какъв брой той е предразположен към измами. Съществуват няколко изречения, които не трябва за нищо на света да споменавате пред майсторите в сервиза.
Какво да не споделяме на майсторите в автосервиза? • Не казвайте, че различен ще вземе колата;
Не е желателно да предупреждавате, че някой различен ще вземе ремонтирания към този момент автомобил. По този метод рискувате автомонтьорите да прибавят още няколко точки към оценката за ремонт. В случай, че брачната половинка ви ще заплаща за тях, надали би се сетила да задава непотребни въпроси, откакто самата тя няма знания в тази област.
• Никога не казвайте, че нещата са доста зле;
Дори нещата с колата да не са доста зле, най-после ще излезе тъкмо по този начин. Когато монтьорите виждат, че сте в невъзможност и смятате, че транспортното средство е на издихание, те ще ви таксуват за редица повреди, които може даже да не съществуват.
Как да предотвратите машинация в автосервиза
Рано или късно всяка кола се нуждае от ремонт, тъй че би трябвало да намерите реномиран автосервиз. В тази област обаче можете да се натъкн...
• Не демонстрирайте майсторски умения в тази сфера;
Ако лицата в сервиза усетят, че сами сте се опитвали да се справите с казуса, може да се опитат да ви обвинят в това, че поради вас нещата са в действителност зле и ще се наложи да се прави огромен ремонт. Това, както и сами можете да се досетите, би ви коствало прескъпо.
• Не се оплаквайте от други майстори в други сервизи.
Това е следващата неточност, която не трябва да допускате, в случай че ви следва да карате колата на ремонт. Автомонтьорите са хищници и незабавно щом надушат отчаяние, обръщат нещата в своя изгода. Много евентуално е да стартират да ви твърдят, че те в никакъв случай няма да позволен същата неточност, само че с цел да поправят стореното, ще коства в действителност скъпо.

За предпочитане е, преди да посетите определения от вас сервиз, да договарянията речта си. Трябва да звучите твърдо и решително. Запознайте се с казуса, въпреки единствено незадълбочено. Ако обаче нямате в действителност никакви знания в тази сфера, помолете ваш другар, който е наясно с повредите, да ви придружи. Така ще има някой с вас, който ще задава верните въпроси и вероятността да бъдете излъгани ще е доста по-малка.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР