Хората, които дойдоха днес, показаха, че имат големи сърца. Това

...
Хората, които дойдоха днес, показаха, че имат големи сърца. Това
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Хората, които дойдоха днес, показаха, че имат големи сърца

Хората, които пристигнаха през днешния ден, демонстрираха, че имат огромни сърца. Това съобщи Стилиян Петров след края на благотворителния " Мач на вярата ", приключил наедно 3:3 пред към 20 000 души на Националния стадион.

" Аз знаех какво да чакам, знаех кои футболисти са удостоверили – някои отпаднаха по персонални аргументи в последния миг. Като цяло, всички, които пристигнаха, спомогнаха за страхотното шоу. Христо Стоичков с неговото магическо допиране, Мартин Петров с неговите спринтове – задграничните звезди са очаровани от нашето посрещане. Това може единствено да ни прави горди – всички българи, които се борят с тази подла болест, могат да бъдат горди ", стартира Стенли.

На въпрос по отношение на това дали родните звезди не престават да имат спортна завист и хъс, той отвърна:

" Хъсът, докосването, даже когато излязох, Джоркаеф сподели, че Стоичков си е Стоичков. Ицо Стоичков беше в хотела, всички имаха необикновен почит към него за постигнатото през кариерата му ".

" Не знаех по какъв начин ще отвръщам, просто доста прочувствено, за мен беше доста значимо да усетя любовта на почитателите. Да покажа, че съм оценил цялата им поддръжка към мен и моето семейство – България има още идоли ", сподели още Петров и разкри, че е плакал четири пъти в живота си.

" Четири пъти – когато се родиха двете ми деца, прощалният мач в Селтик и през днешния ден ".

" Много е мъчно да се провеждат такива събития, само че имах необикновен екип, нощес до 4:30 бяха тук. Млади и въодушевени за тази идея. ДМС-ите ще бъдат още четири месеца, да покажем, че продължаваме да поддържаме. Това единствено демонстрира какво представляваш като човек – с множеството от тези футболисти съм имал отговорности и другарство, очевидно съм съумял да го запазя, че могат да разчитат на мен. Не единствено задграничните футболисти, една голяма признателност към всички тях. Имаше такива, които ми отхвърлиха, само че няма да дам имена. Хората, които пристигнаха през днешния ден, демонстрираха, че имат огромни сърца ", приключи той на въпрос дали е имало някогашни футболисти, които са му отказали.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР