Хората да внимават като си купуват електрически тротинетки,защото се оказва,

...
Хората да внимават като си купуват електрически тротинетки,защото се оказва,
Коментари Харесай

Оцелелият по чудо китарист на Слави с първи думи след мощната експлозия в дома му

Хората да внимават като си купуват електрически тротинетки,защото се оказва, че е нещо доста рисково. Това разяснява музикантът от " Ку-Ку бенд " Цветан Недялков след случая в дома си.

Както БЛИЦ заяви , към 10 часа в жилището на музиканта избухна детонация. Литиево-йонната батерия на тротинетка, която купил на сина си, се възпламенява минути откакто е включена да се зарежда.

Избухва детонация. Изпочупени са и прозорците на жилището. Дограмата безусловно е изхвърчала напред и е по тротоара и по улицата.

Синът на Недялков е излязъл минути преди случая.

" Всичко е наред. Живи сме, здрави сме, не е в нас повода, просто да внимавате с електрическите тротинетки, като си купуват хората в действителност да внимават, тъй като се оказва, че е нещо доста рисково ", съобщи Цветан Недялков, представен от Българска национална телевизия.

Той не пожела да разяснява какви са вредите. Само добави, че е добре. Синът му също е добре.

Много ненадеждни тротинетки от Китай се оферират на българския пазар, изясняват специалисти по пътна сигурност.

" Трябва да сме доста деликатни по какъв начин зареждаме тези устройства, по какъв начин ги експлоатираме, къде и по какъв начин ги съхраняваме. Не предлагаме закупуването на китайски устройства, които нямат съдебна експертиза маркировка. За множеството артикули, изключително в областта на електрониката, Европейският съюз има сложено условие те да са с съдебна експертиза маркировка.

Имайте поради, че в това число по нашите пътища си разрешават да слагат пътни знаци с изменящи се известия, електронни пътни знаци от Китай, които нямат някакви документи, които са извънредно рискови и ненадеждни ", съобщи Диана Русинова, специалист по пътна сигурност.

За малко живеещите в блока са евакуирани, до момента в който протича огледът на произшествието.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР