Хора в парламента не знаят за какво са в Народното

...
Хора в парламента не знаят за какво са в Народното
Коментари Харесай

Рашков: Има депутати в парламента, които не знаят защо са там

Хора в Народното събрание не знаят защо са в Народното събрание, откакто не познават работата на обособените ведомства. Една година министрите са повече на парламентарен надзор, в сравнение с работните места . Някои народни представители са неподготвени по материята, по която се пробват да вземат отношение.

Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков на конференция, на която от ведомството показаха осъществената промяна и регистрираха работата си по битката с престъпността за първите пет месеца на годината.

Станахме очевидци на разнопосочни изявления, евентуално такива ще чуваме и следим в околните дни, сподели Рашков по отношение на мненията в Народното събрание за , което направи водача на партията Слави Трифонов.
 Рашков не вижда драма за шефския пост в КПКОНПИ
Рашков не вижда драма за шефския пост в КПКОНПИ

Или Народното събрание ще го гласоподава, или няма да го гласоподава

По думите му дават се най-често случайни оценки, издаващи непознаване на работата на Министерство на вътрешните работи и оценки, обслужващи само политическите тези , които се застъпват от една или друга политическа партия.

Той уточни, че всички доказателства, които Министерство на вътрешните работи изпраща на прокуратурата, завършват с цялостно безучастие от страна на държавното обвиняване . Сезиран е инспекторатът на Висш съдебен съвет за какво се бавят каузи от 2017 - 2018 г . Дали задачата не е някои да не се възползва от проведените незаконни групи, запита Рашков, който имал данни за такова възползване.
 97% от мигрантския напън идва от турската граница
97% от мигрантския напън идва от турската граница

Преминат е 100% потенциала за местата за задържане в структурите на дирекция " Миграция "

Въпреки това Рашков е удовлетворен от работата Министерство на вътрешните работи и не е склонен с всички злонамерени рецензии. Реформи в Министерство на вътрешните работи са подхванати , правят се и някои от тях са приключени, посочи министърът на фона на изказванията, че промени в силовото ведомство не са завършили. 20 години нито един началник в Министерство на вътрешните работи не се бил замислял за структурата на това министерство дали дава отговор на актуалните условия и конюнктура, разкритикува Рашков.

Според него диспропорциите, насъбрани във времето в Министерство на вътрешните работи, не можело да се отминат с лека ръка. 12-13 районни полицейски ръководства са трансформирани, тъй като не дават отговор на изискванията. Тази промяна не е направена от министъра на вътрешните работи, а е направена взаимно с целия управителен състав на Министерство на вътрешните работи, уточни Рашков.
 Министерство на вътрешните работи се похвали с 5% по-малко закононарушения
Министерство на вътрешните работи се похвали с 5% по-малко закононарушения

Охранителна полиция е реагирала на 330 812 сигнала

Реформата в Министерство на вътрешните работи е направена на 100% , отсече министърът, като запита какъв брой коства оценката на един народен представител, който твърди, че на министъра на вътрешните работи не му стиска. Не съм се допитвал до никого, никой не ми е спускал заповеди от държавното управление и Народното събрание, а става въпрос за справедливи и позитивни промени, които се постановат, означи Бойко Рашков.

Реформата в Министерство на вътрешните работи продължава и по други линии, по думите на Рашков - оперативната конюнктура и битката с престъпността. Ако се одобряват нашите оферти, ще се основат основите за това да не се усилва броят на злополуките в страната ни, основно със смъртни случаи, настоя силовият министър.

Други планове, по които работи Министерство на вътрешните работи са свързани със Закона за българските персонални документи, както и по разплитането на случая с Автомагистрала " Хемус ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР