Хора, ама вие сериозно ли!? Пулев бил такъв и онакъв

...
Хора, ама вие сериозно ли!? Пулев бил такъв и онакъв
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Кубрат Пулев има и много човешки достойнства

" Хора, но вие съществено ли!? Пулев бил подобен и онакъв в живота, пък в спорта, пък доста говорел, пък тъпанар бил, пък чалга. Хора, Пулев се би два пъти за хилядата там пояси и купи на най-високото равнище! Дайте първо ние да създадем нещо такова в живота си, а?
Живеем в капитализъм, в общество на лайковете - естествено, че боксът е шоу със зрелищни правила; приказват се нелепости, показват се пози, някакви хора се млатят за пари и за кефа на публиката. А преди този момент се гледат ужасно от упор. Да, и аз се чудя по какъв начин не се разхилват ", във Facebook.
 Петър Лесов уточни къде се пропука Кубрат Пулев Петър Лесов уточни къде се пропука Кубрат Пулев
Треньорът на Кубрат Пулев - Петър Лесов разяснява загубата от Антън Джошуа нощес. Той показа усещанията си от дуела и открои слаби...
" И да, несъмнено, че в целия консуматорски свят най-сериозният мъжага е скандалджия и върви с най-русата от русите звезди от някакъв различен шоу род. Това е неумолимото факсимиле на тази промишленост. Свикнете с пазара и неговите правила, на които България толкоз се надяваше преди три десетилетия!
И на мен не ми подхожда баш, само че, като виждам, няма отърване. В пазарната стопанска система високата просвета е за един стеснен кръг. Затова е висока. В обществата на дисциплината може и да е друго, там пробваха всеобщо да създават културни индивиди.
А прочее Кубрат Пулев има и доста човешки достолепия. Започнете, в случай че щете, даже от това, че едно семейство е кръстило момчетата си Кубрат и Тервел. Че са станали спортисти, минали всичките стъпала и в аматьорския спорт, че са публично ангажирани. Че могат да приказват свястно. Че популяризират страната си, а можеха да са, да вземем за пример, германци. Или каквито изискат.
Не споделям, че това е наложително хубаво; казавам, че става дума за хора с виновен светоглед, с възприятие за някаква общественост. Сигурно може и много по-добре.
 Тервел Пулев: Гордея се с брат си, жертва единствено себе си Тервел Пулев: Гордея се с брат си, жертва единствено себе си
" Не постоянно нещата протичат, както ние чакаме или ни се желае. По-важното е по какъв начин одобряваме това, което ни се случва. Гордея се с моя бра...
В този миг ми се желае единствено да благодаря на Кубрат Пулев за всички тези години. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР