ХОНГ КОНГ — Expats“, нов сериал на Amazon Prime, действието

...
ХОНГ КОНГ — Expats“, нов сериал на Amazon Prime, действието
Коментари Харесай

„Expats“ се развива и снима в Хонг Конг, но шоуто на Amazon не се излъчва в града

ХОНГ КОНГ — „ Expats “, нов сериал на Amazon Prime, действието на което се развива и отчасти се снима в Хонг Kong, наподобява е блокиран на китайска територия на фона на възходящите опасения по отношение на цензурата под затягащия се надзор на Пекин.

Първите два епизода от поредицата от шест елементи, в която взе участие Никол Кидман, бяха пуснати по целия свят в петък. Но в Хонконг те са посочени като „ сега недостъпни за гледане във вашето местонахождение “ и могат да бъдат налични единствено посредством VPN.

Говорител сподели в понеделник, че държавното управление на Хонконг няма коментар по отношение на „ оперативната организация на обособените предприятия “. Amazon не отговори незабавно на изпратено по имейл искане за коментар от NBC News.

Сериалът е режисиран от американския режисьор с китайски генезис Лулу Уанг („ Сбогом “) и основан на романа от 2016 година „ The Expatriates “ от Джанис Ю.К. Лий, споделя историите на три американски дами, живеещи в Хонконг, някогашна английска прът...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР