Honda разкри редица новости относно електрическото си бъдеще по време

...
Honda разкри редица новости относно електрическото си бъдеще по време
Коментари Харесай

Автомобилен салон Франкфурт 2019: Световна премиера за...

Honda разкри редица новости по отношение на електрическото си бъдеще по време на конференцията на Автомобилен салон Франкфурт 2019. На първо място стратегическия проект, наименуван Electric Vision, планува 100% от европейските продажби на марката да бъдат на електрически коли от 2025 година Първата крачка от програмата е към този момент факт в лицето на CR-V Hybrid, последван от показания през март на тазгодишния салон в Женева e Prototype. На ревюто във Франкфурт за първи път Honda разбули и серийната версия на електрическия си модел.

„ Днес, със международната премиера на Honda e ние вършим идната крачка напред по осъществяването на стратегическия проект Electric Vision “, съобщи Кацуши Инуе, основен действен шеф и президент на Honda Motor Europe. „ Уникален електромобил с ненадмината динамичност и съгласуваност от ново потомство, какъвто единствено Honda може да създаде, акцентира той.

Подробности за идващото потомство на Jazz на собствен ред разкри Том Гарднър, вицепрезидент на Honda Motor Europe: „ През 2020 Honda ще показа Jazz от нова генерация и през днешния ден можем да потвърдим, че този модел ще бъде стартиран в Европа единствено с хибридно задвижване “.

Електрическата тактика на Honda не завършва единствено с колите. Още на ревюто в Женева японският производител удостовери желанието си да навлезе в енергетиката с цялостна гама от решения за зареждане и ръководство на електрическата енергия. На салона във Франкфурт марката показва технологии, които биха помогнали за зареждане на автомобила с електричество в закрит гараж или на улицата.

Honda Power Charger

Тази технология е подобаваща за обслужване на електрически автомобили на закрити паркинги. Системата се състои от зарядно, което може да бъде инсталирано на стената, или на стойка, и е с оптимален потенциал от 7,4 кВт (eднофазно захранване) или 22 кВт (трифазно захранване). Уредът ще разреши на притежателите на Honda e да заредят автомобила си на 100% за 4,1 часа при 32-амперово зареждане, доста по-бързо в сравнение с това би станало през общоприет контакт.

Зарядно и за градска среда

Липсата на инфраструктура е една от огромните спънки за водачите на електрически автомобили в градска среда. Honda си партнира със експертите от Ubitricity. Повечето точки за зареждане от този вид се намират в обитаеми жилищни зони, където автомобилът остава паркиран цяла нощ и надлежно се зарежда през това време.

Прототипът Honda Power Manager

Прототипът Honda Power Manager е двупосочна система, която свързва електрическия автомобил с „ интелигентна “ електрическа мрежа. Това разрешава интелигентно и уравновесено събиране и систематизиране на електричеството сред автомобила и мрежата и потреблението на възобновими източници на сила.

Така при нужда от в допълнение електричество в дома ви, автомобилът самичък по себе си може да се трансформира в източник на скъпата сила. Когато зарядът му спадне, той още веднъж може да черпи сила от мрежата.

Тази двупосочна система е създадена взаимно от Honda и EVTEC. Системата Honda Power Manager ще бъде тествана в действителни градски условия още от 2020 година от общините в Лондон, и пробните EVTEC устройства ще послужат за зареждане на коли и здания.

Новите услуги на Honda от 2020 година във Англия и Германия

Honda удостовери на ревюто във Франкфурт, че още от 2020 година ще вкара новите си енергийни услуги на пазара, с цел да улесни бъдещите притежатели на Honda e. Първоначално това ще се случи във Англия и Германия, а по-късно и в други европейски страни.

За Honda

Honda е най-големият производител на мотори с вътрешно горене и генератори с необятно портфолио в областта на мотоциклетите, колите, ATV машините, плавателните съдове, бизнес самолетите и градинската техника. Благодарение на това марката е международен водач в подвижността по суша, въздух и вода.

Бултрако АД

Бултрако АД е формален представител за България на колите и мотоциклетите Honda към този момент 26 години. Като единствен оторизиран представител на марката за страната, компанията оферират цялостната гама от коли, мотоциклети и ATV на физически и юридически лица, крайни клиенти посредством формалния дилър Бултрако Моторс, чиито центрове и сервизи са ситуирани в София, Пловдив и Варна.

За Астреко Холдинг

Астреко е група компании с съществена активност в автомобилния отрасъл – импорт и дистрибуция на моторни транспортни средства. Нашата цел е посредством представяните артикули да подпомогнем в оптималната степен опазването на околната среда и здравето на хората, както и да улесним и усъвършенстваме тяхната подвижност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР