Холивудският режисьор Джеймс Камерън вярва, че знае кой е най-добрият

...
Холивудският режисьор Джеймс Камерън вярва, че знае кой е най-добрият
Коментари Харесай

Режисьорът на Титаник и Аватар направи голямо разкритие

Холивудският режисьор Джеймс Камерън има вяра, че знае кой е най-хубавият сурогат на виаграта и по какъв начин да помогне на мъжете с еректилна дисфункция. По думите му обаче не желае да разкрива тайната, с цел да не банкрутират основателите на синьото хапче, написа Zdrave.to

Създателят на " Титаник " и " Аватар " е изпълнителен продуцент на документалния филм The Game Changers, отдаден на въпроса с мъжката потентност. Лентата към момента не е пусната на необятната аудитория, само че към този момент е показана на фестивала в Сънданс през януари.

" Не бих желал да банкрутират основателите на Виагра, просто приказваме за изгодите от храненето с растения ", - призна Камерън.

Според него прекосяването към веганска диета ще помогне на мъжете с еректилна дисфункция.

Трябва да се означи, че филмът съдържа фотоси на клинични проби на уролог Аарон Шпиц с трима мъже. Резултатите от теста демонстрират, че ерекцията на пациенти, взели участие в опит, се е подобрила след диета от растителни храни. Камерън шеговито назова тази сцена " peter meter " (peter meter).

Директорът на The Game Changers е Луи Сахойос ( " The Race to Extinction ", " The Bay " ). Пълнометражен документален филм, отдаден на преимуществата на вегетарианска диета, и включва, по-специално, истории за спортисти и културисти (включително Арнолд Шварценегер ) за изгодите от растителна основа хранене
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР